Η ανάρτηση του Κάνααν πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Θύρα 7… με νιώθεις!»

Αϊζάια Κάνααν

i

Αϊζάια Κάνααν/©Intime

Η ανάρτηση του Κάνααν πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Θύρα 7… με νιώθεις!»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:17 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας (30/10, 20:15) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League κι ο Αϊζάια Κάνααν δεν κρατιέται για το αποψινό ντέρμπι, όπως φαίνεται από το story που έκανε στο instagram.

Το τρίτο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τη φετινή σεζόν είναι προ των πυλών. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται των «αιώνιο» τους αντίπαλο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Δευτέρας (30/10, 20:15) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους (18-1). 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την επικράτηση στον τελικό του Super Cup και το «διπλό» στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της EuroLeague έχουν ως στόχο το 3/3 στη φετινή σεζόν κόντρα στους «πράσινους». 

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ ο Αϊζάια Κάνααν έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο έγραψε «Θύρα 7… με νιώθεις!». 

Οι αριθμοί του ντέρμπι των «αιωνίων» - Η μακρά προϊστορία και η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:15 - 30.10.2023

Οι αριθμοί του ντέρμπι των «αιωνίων» - Η μακρά προϊστορία και η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΣΕΦ είχαμε Νοέμβριο του 2021, ενώ οι «πράσινοι» στα τελευταία 20 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης έχουν πάρει μόνο δύο νίκες. Ο Ολυμπιακός έχει κυριαρχήσει, αλλά στα βάθη των ετών στην στατιστική έχουν... φυτρώσει τριφύλλια.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών «τρελαίνεται» με αυτά τα ματς αλλά και με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. 

Το story του Κάνααν:

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!