Χωρίς Σλούκα η πρώτη είσοδος των παικτών του Παναθηναϊκού στο παρκέ του ΣΕΦ

Κώστας Σλούκας

i

Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Χωρίς Σλούκα η πρώτη είσοδος των παικτών του Παναθηναϊκού στο παρκέ του ΣΕΦ

Χρήστος Τσάλτας 19:41 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Κώστα Σλούκα να μην βγαίνει στο παρκέ για τα πρώτα σουτ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Μεγάλο παιχνίδι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στην πρώτη «μάχη» αιωνίων της Basket League. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην regular season, σε μια αναμέτρηση που έχει ένα κεντρικό πρόσωπο.

Απο την στιγμή που έφτασε σε Φάληρο ο Κώστας Σλούκας είναι ο άνθρωπος που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα. Κατά την άφιξή του αποδοκιμάστηκε από τους λιγοστούς φίλους του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί πέριξ του ΣΕΦ.

Λίγο μετά την άφιξη των ομάδων οι παίκτες βγήκαν στα παρκέ για τα πρώτα σουτ, με τον Κώστα Σλούκα να μένει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Η διαδικασία αυτή είναι προαιρετική για τους παίκτρς, καθώς αρκετοί από τους συμπαίκτες του έμειναν στα αποδυτήρια. Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε στα αποδυτήρια και έκανε διατάσεις για να μέινει «ζεστός» πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Έτσι, αναμένεται να κάνει την είσοδό του στο παρκέ του ΣΕΦ μαζί με την υπόλοιπη 12άδα της ομάδας του περίπου 30 λεπτά πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός