Ολοταχώς για δύο ντέρμπι «αιωνίων» την πρώτη εβδομάδα της σεζόν

Ουόκαπ - Μαντζούκας

i

Ουόκαπ - Μαντζούκας / © Intime

Ολοταχώς για δύο ντέρμπι «αιωνίων» την πρώτη εβδομάδα της σεζόν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:33 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν στην πρεμιέρα της Euroleague, όμως πριν το ματς του ΟΑΚΑ, μπορεί να προηγηθεί και ένα... στην Ρόδο!

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν στην πρεμιέρα Euroleague, όμως αυτό δεν θα είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Η είδηση πως την πρώτη αγωνιστική της Euroleague θα έχουμε και ντέρμπι έσκασε σαν βόμβα το μεσημέρι της Δευτέρας (17/7), όμως πολλοί ξεχνούν πως αυτό δεν θα είναι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την σεζόν 2022 - 2023.

Παπανικολάου - Μαντζούκας © Intime

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν στο Super Cup την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 30/9, με τους δύο τους, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να κοντράρονται και εκεί!

Οι «Αιώνιοι» είναι οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και το πιο πιθανό είναι να συναντηθούν και στη διοργάνωση της Ρόδου, εκεί όπου θα κριθεί και ο πρώτος τίτλος της χρονιάς εντός των συνόρων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Euroleague, η πρεμιέρα της διοργάνωσης έχεi οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου, με την αναμέτρηση των δύο ομάδων να έχει οριστεί για το βράδυ, με τις δύο ομάδες να ρίχνονται με το... καλημέρα στα «βαθιά».

Όπως καταλαβαίνετε, οι δύο ομάδες, οι οποίες έχουν προβεί σε αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι, θα μπουν από νωρίς στον κόσμο των ντέρμπι, με τα παιχνίδια ανάμεσά τους, πέραν της δεδομένης αντιπαλότητας, να αναμένονται και εντυπωσιακά, καθώς η χαώδης διαφορά τον προηγούμενων ετών δείχνει να έχει μειωθεί, με τον Παναθηναϊκό να κάνει σημαντικές κινήσεις.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ του, έχει ακόμα μια μεταγραφή για να κλείσει τον σχεδιασμό του και θέλει να δείξει πως παρά την αποχώρηση των Βεζένκοφ και Σλούκα, παραμένει μια από τις τοπ ομάδες της Ευρώπης.

Πρεμιέρα με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην Euroleague - Η ημερομηνία του αγώνα
EUROLEAGUE

16:27 - 17.07.2023

Πρεμιέρα με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην Euroleague - Η ημερομηνία του αγώνα

Το επίσημο πρόγραμμα της Euroleague για τη σεζόν 2023-24 δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο διέρρευσε η πρεμιέρα της διοργάνωσης, στην οποία υπάρχει ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ (06/10).

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν καθώς από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα μπούμε από νωρίς στα... βάσανα των ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και μάλιστα για τα καλά!