«Λύγισε» ο συγκλονιστικός Μήτογλου στα αποδυτήρια του ΣΕΦ - Δεν συγκράτησε τα δάκρυά του (pics)

«Λύγισε» ο συγκλονιστικός Μήτογλου στα αποδυτήρια του ΣΕΦ - Δεν συγκράτησε τα δάκρυά του (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 23:38 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν συγκράτησε τα δάκρυά του στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό και την αποθέωση που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του.

Με σπουδαίο διπλό έφυγε από το ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 66-54 του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική της Basket League. Ο Εργκίν Αταμάν προετοίμασε άριστα την ομάδα του και οι παίκτες του εκτέλεσαν άψογα στο παρκέ το πλάνο που είχε σχεδιάσει.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος πέτυχε ένα κυριαρχικό double-double με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά και μια συνολικά εξαιρετική εικόνα το Τριφύλλι πέτυχε τη μεγαλύτερη - έως τώρα- νίκη της νέας εποχής στην οποία έχει μπει από το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως ήταν λογικό, η πρώτη νίκη πανηγυρίστηκε έντονα μέσα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ. Άπαντες αποθέωσαν τον -κορυφαίο του παρκέ- Έλληνα φόργουορντ, ενώ από τα κεντρικά πρόσωπα ήταν φυσικά και ο Κώστας Σλούκας, ενώ αποθεώθηκε και ο Εργκίν Αταμάν από τους παίκτες του.

Μάλιστα, ο Ντίνος Μήτογλου κάποια στιγμή συγκινήθηκε τόσο που δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, με τον Κώστα Σλούκα και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να σπεύδουν δίπλα του, σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Εξάλλου ο διεθνής άσος πέρασε πολύ δύσκολα τον προηγούμενο ενάμισι χρόνο και ήταν λογικό να «λυγίσει». 

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ:

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!