Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας έξω από το ΣΕΦ - Πόσες κλούβες υπάρχουν (pics)

Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας έξω από το ΣΕΦ - Πόσες κλούβες υπάρχουν (pics)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:09 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 12.06.2024

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πέριξ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ενόψει του Game 4 των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League, στο πιο κομβικό παιχνίδι της σειράς για τις δύο ομάδες. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ένταση βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα τις τελευταίες ώρες, με ανακοινώσει εκατέρωθεν.

Για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια έξω από το φαληρικό στάδιο, αρκετές ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης. Πέριξ του πάρκινγκ του ΣΕΦ υπάρχουν νεκρές ζώνες από την αστυνομία, καθώς και 9 κλούβες της αστυνομίας, οι οποίες επιτηρούν όσα συμβαίνουν και με σκοπό να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη για την «πράσινη» αποστολή στο γήπεδο.

Γιατί αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος να μην πάει στο ΣΕΦ - Τι λένε στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:14 - 12.06.2024

Γιατί αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος να μην πάει στο ΣΕΦ - Τι λένε στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε την απόφαση να μην πάει στο ΣΕΦ, παρότι όπως χαρακτηριστικά τονίζουν από τον Παναθηναϊκό δεν θα είχε κυρώσεις μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει επιπρόσθετα μέτρα και διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα στο ΣΕΦ, την ώρα που η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της «απάντησε» στους «πράσινους» πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με επιπλέον παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο φαληρικό στάδιο.

Πάρτε μια γεύση από την κατάσταση που επικρατεί στο ΣΕΦ, περίπου 3 ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών