Η κίνηση του Αταμάν στον Κάνααν για να σωπάσει (vid)

Η κίνηση του Αταμάν στον Κάνααν για να σωπάσει (vid)

Όταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, είδε τον Αϊζέια Κάνααν να κάνει χειρονομία περί χρημάτων στον Κώστα Σλούκα, λίγο πριν το τέλος του δεύτερου τελικού της Stoiximan Basket League, τότε... όρμησε προς το μέρος για να του πει να σωπάσει!

Ο δεύτερος τελικός της Stoiximan Basket League είχε το ίδιο αποτέλεσμα με τον πρώτο, δηλαδή τον Ολυμπιακό νικητή, αλλά είχε περισσότερη ένταση σε σχέση με την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Κι αυτή δημιουργήθηκε στο ΣΕΦ σχεδόν 40 δευτερόλεπτα (38,5 για την ακρίβεια) πριν από το τέλος του Game 2.

Τότε, που ο Εργκίν Αταμάν, εν μέσω διαμαρτυριών και παραπόνων προς τους διαιτητές, βγήκε «έξω από τα ρούχα του», ειδικά όταν είδε τον Αϊζέια Κάνααν να την... λέει στον Κώστα Σλούκα με μία συγκεκριμένη χειρονομία περί χρημάτων.

Ο Μπετσίροβιτς εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη Τύπου: «Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δε σεβάστηκαν τον Αταμάν»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:11 - 08.06.2024

Ο Μπετσίροβιτς εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη Τύπου: «Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δε σεβάστηκαν τον Αταμάν»

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη τύπου του δεύτερου τελικού της Basket League και έκανε λόγω για ασέβεια των παικτών του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Εργκίν Αταμάν.

Όταν ο Τούρκος κόουτς συνειδητοποίησε την ενέργεια του Αμερικανού γκαρντ του Ολυμπιακού κατευθύνθηκε με ένταση προς το μέρος του και του είπε να σωπάσει, με την αντίστοιχη δική του χειρονομία: Απλώνοντας κάθετα στα χείλη του τον δείκτη δάκτυλό του.

Οι δυο τους δεν βρέθηκαν τετ α τετ, καθώς μπήκε στη μέση ψύχραιμος πληθυσμός και δεν επέτρεψε να μειώσουν την απόσταση που είχαν μεταξύ τους...

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!