Για τη στέψη ο Ολυμπιακός, ελπίζει σε ισοφάριση ο Παναθηναϊκός

Μιλουτίνοφ, Λεσόρ

i

© Intime

Για τη στέψη ο Ολυμπιακός, ελπίζει σε ισοφάριση ο Παναθηναϊκός

Νίκος Καλαμπάκας 08:24 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 12.06.2024

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν απόψε το βράδυ τα ξίφη τους στο ΣΕΦ (21.15, ΕΡΤ3, Sportal.gr) στον τέταρτο τελικό της Basket League. Η ομάδα του Πειραιά με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να κάνει το 2-2 και να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο τέταρτο ματς της σειράς των τελικών της Basket League (21.15, ΕΡΤ3). Οι ερυθρόλευκοι με νίκη θα στεφθούν πρωταθλητές, ενώ οι πράσινοι πάνε να ισοφαρίσουν το σκορ και να παίξουν το πρωτάθλημα στην έδρα τους.

Η τέταρτη μάχη των «αιωνίων αντιπάλων» του ελληνικού αθλητισμού για το πρωτάθλημα της Basket League έχει ήδη χαρακτηριστεί από ένταση. Στον ορισμό των διαιτητών βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο sports director, Χρήστος Μπαφές.

Ακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωση του Παναθηναϊκού που ζήτησε να επαναληφθεί η κλήρωση των διαιτητών, ενώ μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου οι πράσινοι μείωσαν τη σειρά σε 2-1, ο Ολυμπιακός είχε εκδόσει ανακοίνωση μιλώντας για ντροπή.

Μέσα σε όλο αυτό το πολεμικό κλίμα, οι παίκτες του Αταμάν και του Μπαρτζώκα καλούνται να παίξουν μπάσκετ και να αφοσιωθούν μόνο σε όσα γίνονται μέσα στο παρκέ.

00:10 - 11.06.2024

Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Basket League

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 83-76 του Ολυμπιακού και μείωσε τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League. Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Διαιτητές θα είναι οι Παπαπέτρου, Θεονάς και Μαγκλογιάννης.