Με airpods στα αυτιά ο Αταμάν (pic)

Αταμάν

Με airpods στα αυτιά ο Αταμάν (pic)

Sportal newsroom 21:15 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 12.06.2024

Πρωτοφανής εικόνα, με τον Εργκίν Αταμάν να εμφανίζεται με ακουστικά στ' αυτιά πριν το τζάμπολ του Game 4 των τελικών

Δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά σε προπονητές. Για την ακρίβεια; Στους έως τώρα τελικούς δεν το έχουμε δει ποτέ ξανά! Και θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε από τον ίδιο τον Εργκίν Αταμάν πως επέλεξε να φοράει ένα ακουστικό στο αυτί του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με... airpods στ' αυτιά, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

Κανείς δεν ξέρει αν ο Εργκίν Αταμάν τα είχε προκειμένου να επικοινωνεί με κάποιον ή για να ακούσει λίγη μουσική πριν έχουμε το τζάμπολ ώστε να... χαλαρώσει από το άγχος του αγώνα. Με την έναρξη του ματς, πάντως, τα έβγαλε από τ' αυτιά του.

Όπως και να έχει είναι μια εικόνα πρωτοφανής.

Δείτε τον Αταμάν με το ακουστικό στο αυτί:

Αταμάν

Κάλεσαν τους αρχηγούς οι διαιτητές

Το φορτισμένο κλίμα ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» κατά τη διάρκεια των τελικών, αλλά και η ένταση μεταξύ των παικτών, έκαναν τους διαιτητές να προχωρήσουν σε μια κίνηση εκτόνωσης πριν το τζάμπολ του Game 4.

Οι τρεις διαιτητές, Παπαπέτρου, Θεονάς και Μαγκλογιάννης κάλεσα τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τζάμπολ και τους μίλησαν για περίπου ένα λεπτό.

Όταν πλησίασε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ προκειμένου να βάλει ανάμεσά τους το μικρόφωνο, οι τρεις διαιτητές με ευγένεια του είπαν να φύγει, με αποτέλεσμα να μη γίνει γνωστό το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ των διαιτητών και των αρχηγών.

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών