Με δίχτυ και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το ΣΕΦ ενόψει Game 2 - Οι αφίξεις των ομάδων (pic & vids)

Με δίχτυ και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το ΣΕΦ ενόψει Game 2 - Οι αφίξεις των ομάδων (pic & vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:32 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 07.06.2024

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια, ενώ και το... κλασσικό πλέον προστατευτικό δίχτυ έχει τοποθετηθεί γύρω από το παρκέ.

Όλα είναι έτοιμα πλέον για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την Stoiximan Basket League, με τους Ερυθρόλευκους να υποδέχονται τους Πράσινους στο ΣΕΦ.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται κατάμεστο, με τους φιλάθλους να εξαφανίζουν τα εισιτήρια, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και του σταδίου έχουν προετοιμάσει τα πάντα, προκειμένου να μην γίνει το παραμικρό.

Στο γήπεδο τα μέτρα είναι δρακόντεια, με το... γνωστό μας προστατευτικό δίχτυ να κάνει και πάλι την εμφάνισή του και να μπαίνει περιμετρικά του παρκέ, ώστε να μην μπορεί να περάσει κάποιο αντικείμενο εντός του αγωνιστικού χώρου.

Από εκεί και πέρα, ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται επίσης στον χώρο, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό. Το είδαμε άλλωστε και στην άφιξη του Παναθηναϊκού, όπου έγινε με αρκετούς αστυνομικούς μαζί.

Στην άφιξη του Ολυμπιακού τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα, με τους Ερυθρόλευκους να φτάνουν λίγο πριν τους Πράσινους στο ΣΕΦ και εισέρχονται του σταδίου και εκείνοι, έτοιμοι για την αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες είναι γνωστό το ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσουν, με τον Ολυμπιακό να επιλέγει την ίδια 12άδα, ενώ τον Παναθηναϊκό να αφήνει εκτός τον Λούκα Βιλντόζα, επιλέγοντας τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι στη θέση του.