Ο Μπετσίροβιτς εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη Τύπου: «Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δε σεβάστηκαν τον Αταμάν»

Ο Μπετσίροβιτς εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη Τύπου: «Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δε σεβάστηκαν τον Αταμάν»

Sportal newsroom 00:11 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 08.06.2024

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη τύπου του δεύτερου τελικού της Basket League και έκανε λόγω για ασέβεια των παικτών του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Εργκίν Αταμάν.

Πολλά παράπονα είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού της Stoiximan Basket League κόντρα στον Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 92-86 και έκανε το 2-0 στη σειρά απέχοντας μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου.

Από την πλευρά του τριφυλλιού δεν έγιναν δηλώσεις. Στη συνέντευξη τύπου τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Σάνι Μπετσίροβιτς, που έκανε λόγο για ασέβεια των παικτών του Ολυμπιακού προς τον Εργκίν Αταμάν,

«Είμαι εδώ εκ μέρους όλου του οργανισμού του Παναθηναϊκού, για να προστατέψω τον κόουτς μας και να προστατέψω τη συμπεριφορά που υπήρξε στο τελευταίο παιχνίδι. Νομίζω ότι όλοι εδώ ξέρουν ποια είναι η κατάλληλη αθλητική συμπεριφορά. Δε νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν αυτό τον σεβασμό στον κόουτς. Μόνο αυτό και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, γιατί την άξιζαν, αλλά η αθλητική συμπεριφορά τους δεν ήταν στο επίπεδο των τελικών», σημείωσε ο Σάνι Μπετσίροβιτς στη συνέντευξη τύπου.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Ένα βήμα μακριά από τον τίτλο ο Ολυμπιακός, έκανε το 2-0 στους τελικούς σε επεισοδιακό φινάλε με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Έπειτα από μεγάλη μάχη και ένα 40λεπτο γεμάτο ένταση ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη (92-86), έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου. Τεράστια ένταση λίγο πριν το τέλος, με τον Εργκίν Αταμάν να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές.

Σκυλομαχία και παιχνίδι για γερά νεύρα στο ΣΕΦ, στο Game 2 της σειράς των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάτησε το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, χάρη σε επιθετικά ριμπάουντ και μεγάλα σουτ από Κάνααν και Ουίλιαμς Γκος και κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών. Κάτι που φέρνει πλέον τους «ερυθρόλευκους» μια... ανάσα από την κατάκτηση τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Γιατί ο Αταμάν δεν πήρε challenge στην φάση με τον Κάνααν (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:09 - 08.06.2024

Γιατί ο Αταμάν δεν πήρε challenge στην φάση με τον Κάνααν (vid)

Η φάση με το λέι απ του Αϊζάια Κάνααν που σκόραρε στη λήξη της επίθεσης του Ολυμπιακού έφερε πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με τον Εργκίν Αταμάν να μην μπορεί να πάρει challenge. Διαβάστε το γιατί.

Η ομάδα του Πειραιά πάτησε το γκάζι μετά την πρώτη περίοδο κα παρά τις προσπάθειες του Ματίας Λεσόρ αλλά και των Κέντρικ Ναν, Κώστα Σλούκα, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, δίνοντας συνέχεια μετά το break στο Game 1 στο κλειστό του ΟΑΚΑ πριν από 2 μέρες. Πλέον το Game 3 της σειράς στο κλειστό του ΟΑΚΑ (10/06) θα είναι κομβικό για τη συνέχεια, καθώς το τριφύλλι θέλει τη νίκη για να μειώσει τη σειρά, ενώ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός φτάσει σε ακόμα μια νίκη θα στεφθεί πρωταθλητής.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο Game 2 των τελικών με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να προσθέτει 17 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ 16 πόντους πρόσθεσε ο Αϊζάια Κάνααν. Από πλευράς Παναθηναϊκού ο Ματίας Λεσόρ μέτρησε 21 πόντους και 9 ριμπαουντ, με τον Κέντρικ Ναν να έχει 13 πόντους και 6/17 σουτ.