Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι 12άδες των δύο ομάδων ενόψει Game 4

Μπαρτζώκας & Αταμάν

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι 12άδες των δύο ομάδων ενόψει Game 4

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:56 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 12.06.2024

Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν επέλεξαν τους 24 παίκτης που θα παρατάξουν στο παρκέ του ΣΕΦ! Δείτε τις 12άδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος προηγείται με 2-1 στη σειρά τελικών της Stoiximan Basket League και ο Παναθηναϊκός, κοντράρονται στο ΣΕΦ (12/6, 21:15, ΕΡΤ3) για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος, με τους Μπαρτζώκα και Αταμάν να επιλέγουν τις 12άδες που θα παρατάξουν στο παρκέ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως είναι γνωστό από το μεσημέρι, θα στηριχθεί στους... κλασσικούς 12, καθώς ο Μουσταφά Φαλ είναι τραυματίας και οι Μπραζντέικις, Σίκμα, Ράιτ είναι εκτός ρόστερ ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η 12άδα του Ολυμπιακού:

Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Γιώργος Τανούλης, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από την άλλη, ο Εργκίν Αταμάν άφησε εκτός τον Λούκα Βιλντόζα και τον Λευτέρη Μαντζούκα, επιλέγοντας τους Μπαλτσερόφσκι και Μωραΐτη.

Αναλυτικά η 12άδα του Παναθηναϊκού:

Τζέριαν Γκραντ, Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν, Δημήτρης Μωραΐτης, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστας Αντετοκούνμπο και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.