Αυτές είναι οι αποδόσεις για τα πρώτα ντέρμπι αιωνίων σε Stoiximan GBL και Euroleague – Ποια είναι τα φαβορί
i

©intime

Αυτές είναι οι αποδόσεις για τα πρώτα ντέρμπι αιωνίων σε Stoiximan GBL και Euroleague – Ποια είναι τα φαβορί

Sportal newsroom 13:00 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 05.09.2024

Τα φετινά παιχνίδια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, με τις στοιχηματικές εταιρείες να έχουν βγάλει τις αποδόσεις για τις πρώτες μεταξύ τους αναμετρήσεις περίπου δύο μήνες πριν.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι έγιναν ακόμα πιο... δυνατοί σε σχέση με πέρσι, με τις δύο ομάδες να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο.

Από τη μία οι Πράσινοι απέκτησαν μόνο τους Λορέντζο Μπράουν και Ομέρ Γιουρτσεβέν, καθώς ήταν οι μόνες μεταγραφές που χρειαζόντουσαν. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε πιο πολλές, με αυτές του Σάσα Βεζένκοφ και Εβάν Φουρνιέ να ξεχωρίζουν.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Φουρνιέ: Έτρεξε να πάρει το κινητό του για να βγάλει βίντεο τους φίλους του Ολυμπιακού (vids)
EUROLEAGUE

00:36 - 05.09.2024

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Φουρνιέ: Έτρεξε να πάρει το κινητό του για να βγάλει βίντεο τους φίλους του Ολυμπιακού (vids)

Ο Εβάν Φουρνιέ απολάμβανε κάθε στιγμή «μαγεμένος» από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Οι στοιχηματικές εταιρείες κάπως έτσι προνόησαν να βγάλουν τις αποδόσεις για τα πρώτα δύο παιχνίδια, δύο περίπου μήνες πριν. Αρχικά στις 27 Οκτωβρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν για τη Stoiximan GBL, με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί.

Λίγες μέρες μετά στις 8 Νοεμβρίου θα είναι η σειρά του Παναθηναϊκού να φιλοξενήσει τους «ερυθρόλευκους» για τη Euroleague, με τους Πράσινους αυτή τη φορά να είναι το φαβορί για τη νίκη. Κάπως έτσι η κατάσταση είναι μοιρασμένη στα πρώτα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, με τις στοιχηματικές να δίνουν τον αντίστοιχο γηπεδούχο ως φαβορί για τη νίκη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: 1 - 1.50, 2 - 2.67
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 1 - 1.50, 2 - 2.65

Υπενθυμίζεται ότι πριν από αυτές τις δύο αναμετρήσεις υπάρχει και το Super Cup, το οποίο θα γίνει στη Ρόδο στις 28-29 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο οι δύο ομάδες μπορούν να βρεθούν μόνο στον τελικό, αφού ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη και ο Ολυμπιακός το Περιστέρι. Κάπως έτσι για το συγκεκριμένος παιχνίδι δεν έχουν βγει αποδόσεις μιας και δεν είναι σίγουρο εάν θα παίξουν μεταξύ τους.