Λαρεντζάκης: «Μας στοίχισαν οι χαμένες βολές - Πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε»

Λαρεντζάκης: «Μας στοίχισαν οι χαμένες βολές - Πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε»

Sportal newsroom 23:54 - 12.06.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλώντας μετά το φινάλε του τέταρτου τελικού της Stoiximan Basket League σημείωσε ότι οι χαμένες βολές στοίχισαν στον Ολυμπιακό και έδωσε σύνθημα νίκης στο πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μπρέικ στο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό της Stoiximan Basket League. Το τριφύλλι επικράτησε 88-85 του Ολυμπιακού και πλέον οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε στις χαμένες βολές της ομάδας του Πειραιά. Ο Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε, μάλιστα, σύνθημα νίκης στον αγώνα της Παρασκευής.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Χάσαμε 13 βολές που παίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι», σημείωσε αρχικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Έλληνας παίκτης ρωτήθηκε και για τα άστοχα σουτ του Αϊζάια Κάνααν στο φινάλε του αγώνα. «Πίστευα ότι ένα από τα δύο θα το έβαζε. Τα έχασε, συνεχίζουμε» σχολίασε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

«Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο ματς. Από αύριο να δούμε τι κάναμε λάθος. Χάσαμε το παιχνίδι σήμερα, πάμε στο ΟΑΚΑ να κερδίσουμε», κατέληξε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός από ατσάλι, άλωσε το ΣΕΦ και μετέφερε το match ball τίτλου στο Game 5 του ΟΑΚΑ!