Τα... είπαν πριν από το τζάμπολ τα φιλαράκια Κάνααν και Γκραντ (vid)

Τα... είπαν πριν από το τζάμπολ τα φιλαράκια Κάνααν και Γκραντ (vid)

Sportal newsroom 21:46 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 07.06.2024

Λίγο πριν ξεκινήσει το Game 2 των τελικών της Stoiximan Basket League, ο Αϊζέια Κάνααν του Ολυμπιακού συνάντησε και έπιασε κουβέντα με τον Τζέριαν Γκραντ του Παναθηναϊκού. Οι δύο συμπατριώτες, ήταν συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς και καλοί φίλοι από εκείνη την εποχή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται. Άλλωστε, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Αϊζέια Κάνααν και ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει ήδη οκτώ φορές τον Παναθηναϊκό του Τζέριαν Γκραντ. Λίγο πριν την ένατη μεταξύ τους κόντρα για τον δεύτερο τελικό της Stoiximan Basket League και τον πρώτο στο ΣΕΦ, οι δύο Αμερικανοί συναντήθηκαν στην ανταλλαγή χειραψιών πριν από το τζάμπολ.

Κι ενώ οι περισσότεροι απλώς χαιρέτησαν τους αντιπάλους τους, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε ένα μικρό ενσταντανέ με τον Μάριους Γκριγκόνις που υπήρξαν συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη σεζόν 2021-22, ενώ ο Κάνααν με τον Γκραντ χρειάστηκαν λίγο παραπάνω χρόνο για να τα... πουν. Οι δυο τους αν και αντίπαλοι στις μεγάλες αθλητικές συναντήσεις, είναι επίσης και δύο πολύ καλοί φίλοι.

Με δίχτυ και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το ΣΕΦ ενόψει Game 2 - Οι αφίξεις των ομάδων (pic & vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:32 - 07.06.2024

Με δίχτυ και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το ΣΕΦ ενόψει Game 2 - Οι αφίξεις των ομάδων (pic & vids)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια, ενώ και το... κλασσικό πλέον προστατευτικό δίχτυ έχει τοποθετηθεί γύρω από το παρκέ.

Υπήρξαν συμπαίκτες στις NBA μέρες τους και αγωνίστηκαν με τα κόκκινα των Σικάγο Μπουλς την περίοδο 2016-2017 και από τότε αναπτύχθηκε η σχέση τους. Ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές, αλλά τελευταία συναντιούνται συχνά πυκνά στην Αθήνα ή τον Πειραιά.

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 2 των τελικών

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!