Νωρίς ξανά το ντέρμπι «αιωνίων» στην Stoiximan Basket League - Πότε και που θα παίξουν για το Σούπερ Καπ
i

© Intime

Νωρίς ξανά το ντέρμπι «αιωνίων» στην Stoiximan Basket League - Πότε και που θα παίξουν για το Σούπερ Καπ

Ευτυχία Οικονομίδου 13:11 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 23.07.2024

Ο ΕΣΑΚΕ πραγματοποίησε την κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League στα γραφεία του και το πρόγραμμα είχε ντέρμπι «αιωνίων» από νωρίς, όπως και πέρσι με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Aktor στην 4η αγωνιστική.

Η κλήρωση της Stoiximan Basket League διεξήχθη την Τρίτη (23/07) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ κι έκρυβε μία... έκπληξη που θύμιζε κατά πολύ το πρόγραμμα της περσινής σεζόν. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου.

Το ενδιαφέρον, όπως πάντα είναι στραμμένο στα ντέρμπι «αιωνίων» κι εκεί κρυβόταν και η... έκπληξη, αφού ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό Aktor στην τέταρτη αγωνιστική με πιθανές ημερομηνίες 26 και 28 Οκτωβρίου του 2024, όπως ακριβώς είχε συμβεί και την περσινή σεζόν (2023-24).

Βέβαια πριν από αυτή την αναμέτρηση οι δύο ομάδες υπάρχει πιθανότητα να τεθούν αντιμέτωπες για να λύσουν τις διαφορές τους και στον τελικό του Σούπερ Καπ που και φέτος θα διεξαχθεί στη Ρόδο από τις 28 έως τις 29 του Σεπτέμβρη. Ο τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μπορεί να συμβεί αφού οι δύο ομάδες αντιμετωπίσουν στους ημιτελικούς Περιστέρι και Άρη αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν ξανά στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 18 ή στις 19 του Ιανουαρίου από τη νέα χρονιά, όταν και ο Παναθηναϊκός Aktor θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

  • Περιστέρι - ΠΑΟΚ
  • Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου
  • Μαρούσι - Προμηθέας
  • Λαύριο - Ολυμπιακός
  • Άρης - ΑΕΚ Betsson
  • Καρδίτσα- Παναθηναϊκός Aktor

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League:

Πρόγραμμα Basket League//PrtScr
Πρόγραμμα Basket League//PrtScr