Έχουν κόντρα: Όλες οι στιγμές έντασης ανάμεσα σε Σλούκα - Κάνααν - Τι είχε δηλώσει ο Αμερικανός στο Sportal για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού (vid)

Έχουν κόντρα: Όλες οι στιγμές έντασης ανάμεσα σε Σλούκα - Κάνααν - Τι είχε δηλώσει ο Αμερικανός στο Sportal για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:54 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 08.06.2024

Η ένταση ανάμεσα σε Αϊζάια Κάνααν και Κώστα Σλούκα επισκίασε το Game 2 των τελικών, βγάζοντας στην επιφάνεια, εκ νέου, μια κόντρα που είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του Game 2 των τελικών της Stoiximan Basket League, με την οποία έκανε το 2-0 και απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση τρίτου διαδοχικού τίτλου στη λίγκα. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πατήσουν γκάζι στο δεύτερο μέρος, σε ένα παιχνίδι που τα νεύρα ήταν τεντωμένα σε όλη τη διάρκεια.

Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα μάλιστα οι Αϊζάια Κάνααν και Κώστας Σλούκας είχαν έναν έντονο διάλογο, με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ένταση. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, μια χειρονομία για «λεφτά», δημιουργώντας ακόμα μεγάλη ένταση στην αναμέτρηση.

Οι δυο τους γνωρίζονται καλά από την συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό και μάλιστα όταν ο Σλούκας αποχώρησε από τον Πειραιά για να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού ο Κάνααν ήταν από τους πρώτους που τοποθετήθηκαν σχετικά.

«Κανείς δεν το πίστευε... Αλλά είναι ο σωτήρας σας;», ήταν μια από τις απορίες που διατύπωσε στα social media ο Αμερικανός γκαρντ αναφορικά με την μεταγραφή του Σλούκα. Κάτι που έδειξε πως οι σχέσεις των δύο παικτών δεν ήταν και στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που ο Κάνααν δεν ένιωθε άνετα στο παρκέ όταν συνυπήρχε με τον Σλούκα, καθώς θεωρούσε ότι ο Έλληνας άσος κάποιες φορές δυσανασχετούσε έπειτα από δικά του άστοχα σουτ κατά τη διάρκεια των αγώνων. Γεγονός που φανέρωνε πως οι δυο τους όσο κι αν προσπαθούσαν δεν είχαν... κολλήσει.

Η ένταση και το... beef που επέστρεψw στην ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του Game 2 ήρθε να επιβεβαιώσει πως οι δύο παίκτες ξέθαψαν το τσεκούρι του πολέμου σε αυτή την καμπή, όπου και κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας.

Στο ξεκίνημα της σεζόν μάλιστα ο Κάνααν είχε μιλήσει στο Sportal και αναφερόμενος στην αποχώρηση του νυν γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε πει χαρακτηριστικά. «Όλοι γκρίνιαζαν που έφυγε. Εντάξει, έφυγε. Και τι έγινε; Άστον να φύγει και να κάνει ό,τι αισθάνεται να κάνει. Έχει το δικαίωμα να το κάνει».

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!