Απίθανο buzzer beater τρίποντο του Τζέριαν Γκραντ από το κέντρο, με την συμπλήρωση του πρώτου μέρους! (vid)

Απίθανο buzzer beater τρίποντο του Τζέριαν Γκραντ από το κέντρο, με την συμπλήρωση του πρώτου μέρους! (vid)

Sportal newsroom 22:16 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 12.06.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ με ένα εκπληκτικό τρίποντο από το κέντρο στην εκπνοή της δεύτερης περιόδου ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ με μονοψήφια διαφορά κόντρα στον Ολυμπιακό που προηγείται με 51-44.

Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει το πρώτο ημίχρονο του τέταρτου τελικού της Stoiximan Basket League με διψήφια διαφορά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» είχαν στη διάθεσή του 2,7'' για να κάνουν μία επίθεση κι ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 51-41. Παρόλα αυτά ο χρόνος που απέμενε, ναι μεν θεωρητικά ήταν περιοριστικός για τους φιλοξενούμενους, αλλά για τον Τζέριαν Γκραντ φάνηκε αρκετός. Και κατάφερε να βάλει τη δική του... σφραγίδα με την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου.

Πήρε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, εκτέλεσε και ευστόχησε ακριβώς με την εκπνοή σε ένα επικό τρίποντο. Οι διαιτητές πήγαν να συμβουλευτούν την τεχνολογία για να δουν στο video αν ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού πρόλαβε το χρονόμετρο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατοχύρωσαν επίσημα το καλάθι που έκανε έκανε το σκορ 51-44 (υπέρ των γηπεδούχων).

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!