Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε α λα NBA την κατάκτηση του Super Cup με ξεχωριστά καπέλα νικητών!
i

© Intime

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε α λα NBA την κατάκτηση του Super Cup με ξεχωριστά καπέλα νικητών!

Ευτυχία Οικονομίδου 00:19 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 30.09.2024

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Stoiximan Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR και πανηγύρισε με το γνωστό έθιμο του NBA με τα ξεχωριστά καπέλα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο του στόχο στη σεζόν, μιας και κατέκτησε το Stoiximan Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR βάφοντας «ερυθρόλευκο» το Κύπελλο.

Έτσι οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις των δύο κορυφαίων ομάδων της EuroLeague έληξαν με το χαμόγελο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού να πανηγυρίζει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

«Ερυθρόλευκη» η πρώτη ντερμπάρα και ο πρώτος τίτλος της σεζόν!
STOIXIMAN SUPER CUP

23:07 - 29.09.2024

«Ερυθρόλευκη» η πρώτη ντερμπάρα και ο πρώτος τίτλος της σεζόν!

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να ξεκινά «καυτός» και τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει τρομερό δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επικράτησε 86-85 του Παναθηναϊκού στη Ρόδο και κατέκτησε τον τίτλο του Σούπερ Καπ.

Στο τέλος της αναμέτρησης που σήμανε και τη νίκη των «ερυθρόλευκων», οι πρόεδροι των Πειραιωτών, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στο παρκέ για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες τους. Συγκεκριμένα, αγκαλιάστηκαν με κάθε παίκτη ξεχωριστά δείχνοντας τη χαρά τους που ο πρώτος τίτλος της σεζόν βάφτηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού με την αγκαλιά στον Εβάν Φουρνιέ να κλέβει την παράσταση.

Μάλιστα, κατά την απονομή του τροπαίου, όπου και ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και MVP της διοργάνωσης οι «ερυθρόλευκοι» φόρεσαν ξεχωριστά πανηγυρικά καπέλα που έγραφαν πάνω «winners» σύμφωνα με τα πρότυπα του NBA.

© Intime