Πάνοπλος στο Final 4 ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

i

© Intime

Πάνοπλος στο Final 4 ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:31 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:20 - 29.05.2024

Ο Ολυμπιακός θα έχει όλους του τους παίκτες κανονικά στην διάθεσή του για το μεγάλο ραντεβού του Final 4, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, λίγα 24ωρα πριν το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης (24/5) να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός μπορεί όλη τη σεζόν να είχε προβλήματα, όμως στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης (24/5) στο πλαίσιο του ημιτελικού του Final 4, θα είναι πάνοπλος!

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του ταξιδιού για το Βερολίνο, με τους ΜακΚίσικ, Γκος, Ουόκαπ και όλους όσους είχαν μικροπροβλήματα το προηγούμενο διάστημα να είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αυτό λύνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Final 4, καθώς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και θα μπορεί έτσι να καταστρώσει ανενόχλητος τα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής (24/5).

Ο Ολυμπιακός είχε θεματάκια στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας απέναντι στην Ρεάλ και σε μεγάλο βαθμό αυτό του κόστισε, με την Βασίλισσα να επικρατεί και τις δύο φορές απέναντι στους Πειραιώτες.

Πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική με τον Ολυμπιακό να μην έχει απουσίες και την Ρεάλ να μην υπολογίζει στον Γκάμπριεκ Ντεκ, τον βασικό της Σμολ Φόργουορντ σε όλη την διάρκεια της σεζόν, με την ιδιαιτερότητα της υπόθεσης βέβαια να είναι πως ο Τσους Ματέο έχει τόσο πλούσιο ρόστερ, που ακόμη και μια απουσία σαν αυτή του Ντεκ μπορεί να καλυφθεί από τους υπόλοιπους.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί την Τρίτη (21/5) και την Τετάρτη (22/5) στο ΣΕΦ, με το ταξίδι για το Βερολίνο να είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ την Πέμπτη η προπόνηση του Ολυμπιακού θα γίνει το βράδυ, με ένα κομμάτι της να είναι ανοιχτό για τα μίντια.

Το Sportal φυσικά θα είναι εκεί, προκειμένου να σας μεταφέρει ζωντανά εικόνα από τα όσα θα δούμε στην προπόνηση των Πειραιωτών στην Uber Arena και όχι μόνο,

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όταν μου γίνεται προσωπική επίθεση, αντιδρώ - Θα ματώσουμε για τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Final 4»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:15 - 20.05.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όταν μου γίνεται προσωπική επίθεση, αντιδρώ - Θα ματώσουμε για τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Final 4»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο Sportal ενόψει του Final 4, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να μιλάει… για τα ΠΑΝΤΑ! Το Βερολίνο, η αποφάσεις του για την σύνθεση, η στήριξη των Αγγελόπουλων και πολλά ακόμη, σε ένα απολαυστικό 15λεπτο με τον «Σκακιστή».