Πάπας ο αντί-Σάσα, «τρέλα» Ουόκαπ για Λούντζη και το σαμποτάζ Πανανικολάου στον Λαρεντζάκη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για το Σούπερ Καπ

Πάπας ο αντί-Σάσα, «τρέλα» Ουόκαπ για Λούντζη και το σαμποτάζ Πανανικολάου στον Λαρεντζάκη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για το Σούπερ Καπ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:02 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 01.10.2023

Ο Ολυμπιακός ανέβασε το βίντεο με την παρακάμερα από τον τελικό του Super Cup, στο οποίο οι αντιδράσεις των Ερυθρόλευκων είναι όλα τα λεφτά!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Super Cup της Ρόδου, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ανεβάζει το βίντεο με την παρακάμερα του τελικού και της απονομής, από το οποίο δεν έλειπε τίποτα!

Στο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός έγιναν τα αποκαλυπτήρια του... νέου τελετουργικού πριν τους αγώνες. Όπως είχε και και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal, ο Τζορτζ Πάπας έγινε ο νέος... Βεζένκοφ, βγαίνοντας τελευταίος από τα αποδυτήρια για το «σου σου», γεγονός που βάνηκε στα πρώτα πλάνα.

Από εκεί και πέρα είχαμε τις αντιδράσεις των Ερυθρόλευκων στο ματς, όπως για παράδειγμα τον ενθουσιασμό του Τόμας Ουόκαπ σε ένα κλέψιμο του Μιχάλη Λούντζη, τις αγκαλιές των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού, την απονομή, αλλά και το... σαμποτάζ του Κώστα Παπανικολάου στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ολυμπιακός

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε σταθεί μπροστά από το μπάνερ του MVP, μην αφήνοντας τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να φωτογραφηθεί με το βραβείο του.

Το βίντεο με την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τον τελικό του Super Cup: