«Συνδέουν» Ολυμπιακό και Χαραλαμπόπουλο οι Ιταλοί

«Συνδέουν» Ολυμπιακό και Χαραλαμπόπουλο οι Ιταλοί

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ελεύθερος στην αγορά και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Έπειτα από μια παραγωγική σεζόν στην Πέζαρο, στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν τα βρήκε με την ιταλική ομάδα για νέο συμβόλαιο και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στο κυνήγι για την απόκτησή του μπήκε η Σάσαρι, ωστόσο ιταλικό δημοσίευμα φέρνει νέα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον του. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει η Il Resto di Carlino, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που παρακολουθούν τον παίκτη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Χαραλαμπόπουλος είναι γνώριμος στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2019 έως το 2021. Στο μεσοδιάστημα είχε δοθεί δανεικός στον Ιωνικό, ενώ στο φινάλε της σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στη Βενέτσι. Από τότε έως και σήμερα ο «Χαραλαμπό» συνεχίζει στην Ιταλία, καθώς μετά την Βενέτσια ήρθε η Φορτιτούντο Μπολόνια και εν συνεχεία η Πέζαρο.

Πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αναμένεται να παίξει το ραντεβού με τον Κώστα Σλούκα, το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες στα γραφεία της Arcadia, την ώρα που οι Πειραιώτες έχουν ήδη χάσει τον Σάσα Βεζένκοφ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς.

Με τη φανέλα της Πέζαρο ο Έλληνας φόργουορντ είχε μια παραγωγική σεζόν, μετρώντας 9,4 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ κατά μέσο όρο, δείχνοντας σε αρκετές στιγμές μέσα στη σεζόν στοιχεία βελτίωσης στο παιχνίδι του.