Παρουσιάζει τον Φουρνιέ ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Παρουσιάζει τον Φουρνιέ ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Sportal newsroom 12:30 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 04.09.2024

Η μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, ο Εβάν Φουρνιέ, θα παρουσιαστεί στο ΣΕΦ το απόγευμα της Πέμπτης (05/09, 17:00), μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Σε ρυθμούς Εβάν Φουρνιέ κινείται ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος γκαρντ αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για την ομάδα του Πειραιά, ανεβάζοντας το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο δρόμο για το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.

Ο έμπειρος γκαρντ άφησε το ΝΒΑ για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, για τα επόμενα 2+1 χρόνια, ολοκληρώνοντας μια βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με ανάλογο τρόπο μάλιστα αναμένεται να την αντιμετωπίσουν και οι ερυθρόλευκοι, που θα παρουσιάσουν τον νέο σταρ της ομάδας τους.

Για την ακρίβεια, το απόγευμα της Πέμπτης (05/09, 17:00) ο χαρισματικός άσος θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου μιλώντας για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και τους στόχους του για τη νέα σεζόν με την ομάδα του Πειραιά. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα για τη μεγάλη μεταγραφή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!