Μπαρτζώκας: «Από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν - Δείξαμε χαρακτήρα»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν - Δείξαμε χαρακτήρα»

Sportal newsroom 00:04 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 14.08.2024

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς με την Παρτίζαν στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Τη δεύτερη νίκη στη φετινή Euroleague πήρε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 98-94 της Παρτίζαν στην παράταση στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της διοργάνωσης. 

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε ότι η ομάδα του πήρε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν. Ο Έλληνας προπονητής πρόσθεσε, όμως, ότι η ομάδα του έκανε λάθη ακόμη και στην παράταση.

«Νιώθω υπέροχα. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν αν και είναι πολύ νωρίς. Χάναμε με 15 πόντους, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και καρδιά.

Αν και κάναμε τραγικά λάθη στο τέλος, ακόμα και στην παράταση, παίξαμε ενωμένοι, πήραμε πλεονέκτημα από την σκληρή δουλειά μας», σημείωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο 2-2 το ρεκόρ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός και η Παρτίζαν έδωσαν σκληρή μάχη στο ΣΕΦ σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Αυτή ήταν η 2η νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στη φετινή Euroleague.

Η Ρεάλ έφτασε τις 4 νίκες και είναι πρώτη στη βαθμολογία. Αήττητη είναι και η Μπαρτσελόνα, που έχει δώσει τρεις αγώνες.