Μυϊκό πρόβλημα για τον Εβάν Φουρνιέ - Αλλαγή ξένου στον Ολυμπιακό: Μέσα ο Μιλουτίνοφ, έξω ο Πετρούσεφ
i

© Intime

Μυϊκό πρόβλημα για τον Εβάν Φουρνιέ - Αλλαγή ξένου στον Ολυμπιακό: Μέσα ο Μιλουτίνοφ, έξω ο Πετρούσεφ

Γιώργος Γαβριλάκης 15:38 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 20.10.2024

O Ολυμπιακός την Δευτέρα (21/10) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καρδίτσα και στο ματς της 3ης αγωνιστικής στην Stoiximan GBL δεν θα αγωνιστεί ο Εβάν Φουρνιέ λόγω ενοχλήσεων στον γλουτιαίο μυ. Επίσης, ο κόουτς Μπαρτζώκας έβγαλε από το ρόστερ στις εγχώριες διοργανώσεις τον Φιλίπ Πετρούσεφ και ενεργοποίησε τον Νικολα Μιλουτίνοφ.

Μία μέρα πριν το ματς στην Καρδίτσα, ο Εβάν Φουρνιέ τέθηκε εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής στην Stoiximan GBL. Ο Γάλλος σταρ του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στον γλουτιαίο μυ και προφυλάσσεται, καθώς κανείς δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο μεσοβδόμαδο ματς της Euroleague με την Μπάγερν στο Μόναχο. Ούτε φυσικά στην «αιώνια» κόντρα με τον Παναθηναϊκό (για το πρωτάθλημα) στις 27 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ.

Μόνο που αυτό δεν είναι το μόνο Κυριακάτικο νέο που αφορά τους «ερυθρόλευκους». Υπήρξε και μία ακόμα σημαντική εξέλιξη, που έχει να κάνει με τη σύνθεση της ομάδας για τις εγχώριες διοργανώσεις. Σε αυτές επιστρέφει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, καταλαμβάνονται θέση ξένου στο ρόστερ και από εκεί... φεύγει ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος στο εξής θα παίζει μόνο στην Ευρώπη. Μέχρι βέβαια να υπάρξει (αν υπάρξει) κάποια νέα αλλαγή στα δεδομένα.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει τρεις σέντερ στη σύνθεσή του για τις εντός των συνόρων διοργανώσεις και μόνο ο Μόουζες Ράιτ έχει μείνει από το ξεκίνημα της σεζόν αμετακίνητος. Όταν επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Μουσταφά Φαλ αντικατάστησε στην επτάδα των ξένων, τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος παραμένει εκτός, ενώ τώρα θα έχει για... παρέα του τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος μιας και Νίκολα Μιλουτίνοφ πλέον είναι υγιής, έχασε τη θέση του.

Οι υπόλοιποι ξένοι που συμπληρώνουν τη σύνθεση για τους εντός των συνόρων αγώνων είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Εβάν Φουρνιέ, που δεν θα παίξουν κόντρα στην Καρδίτσα και οι διαθέσιμοι Λούκα Βιλντόζα και Άλεκ Πίτερς.