Πότε και με ποιους παίκτες ξεκινάει προετοιμασία ο Ολυμπιακός

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Πότε και με ποιους παίκτες ξεκινάει προετοιμασία ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:38 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του από την επόμενη εβδομάδα, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 28/8.

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν προγραμματίσει το πρώτο τους ραντεβού στο ΣΕΦ για τις 28/8.

Η άφιξη του Σίκμα στην Ελλάδα, στην οποία το Sportal ήταν παρών, αποτέλεσε την αρχή, με τους παίκτες να αναμένονται άμεσα στην Ελλάδα, καθώς αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένες οι ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ στα οποία πρέπει να υποβληθούν άπαντες ενόψει της νέας σεζόν. 

Το ΣΕΦ βέβαια θα αρχίσει να αποκτά «ζωή» και μέσα στην εβδομάδα, καθώς οι παίκτες θα ξεκινήσουν σίγουρα και ατομικές προπονήσεις εκεί, ενώ την Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ακουστεί το πρώτο «Ολυμπιακός» στο κέντρο του παρκέ ενόψει της νέας σεζόν. 

Αξίζει να τονίσουμε πως στον Ολυμπιακό επέλεξαν να μην πάνε εκτός Αθήνας για την προετοιμασία τους, αλλά αντιθέτως να την κάνουν στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Έτσι κι αλλιώς, ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές απουσίες λόγω των Εθνικών ομάδων και δεν κρίθηκε σκόπιμο να ταξιδέψει στο Μέτσοβο, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά να μείνει στην Αθήνα. 

Θυμίζουμε πως οι Τόμας Ουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κώστας Παπανικολάου είναι στον δρόμο για την Μανίλα με την Εθνική Ελλάδας, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ, που ενισχύουν Σερβία και Γαλλία αντίστοιχα. 

Έτσι, στο ΣΕΦ θα δώσουν τις επόμενες ημέρες το «παρών» οι Γιώργος Τανούλης, Τζορτζ Πάπας, Άλεκ Πίτερς, Αϊζάια Κάνααν, Λουκ Σίκμα, Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος. 

Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 03/09 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (κεκλεισμένων των θυρών) απέναντι στο Λαύριο.

Γιώργος Μπαρτζώκας © Intime

Οι υπόλοιποι αγώνες προετοιμασίας:

07/09 Προμηθέας-Ολυμπιακός

10/09 Ολυμπιακός-Προμηθέας (κεκλεισμένων των θυρών)

15/09 Ολυμπιακός-Emporio Armani Milano (κεκλεισμένων)

17/09 Ολυμπιακός-Emporio Armani Milano (The Night of The Legend)

21/09 Αναχώρηση για Κύπρο

22/09 Φιλικό στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

23/09 Φιλικό στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Ο Τανούλης δεν αποκτήθηκε απλά για να... κοιτάζει στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:16 - 14.08.2023

Ο Τανούλης δεν αποκτήθηκε απλά για να... κοιτάζει στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επένδυσε πάνων στον Γιώργο Τανούλη το φετινό καλοκαίρι, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν σκοπό να δώσουν χρόνο στον νεαρό ψηλό, ο οποίος υπολογίζεται ως τρίτος ψηλός της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στην προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδος θα πάρουν επίσης μέρος οι Παναγιώτης Τσάμης, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάσης Ροζακέας, Ευστράτιος Παπασταύρου και Στέφανος Σπάρταλης.