Συνεχίζουν τη δουλειά στο ΣΕΦ οι Φαλ και Λούντζης

Συνεχίζουν τη δουλειά στο ΣΕΦ οι Φαλ και Λούντζης

Οι Μουσταφά Φαλ και Μιχάλης Λούντζης βρέθηκαν στο ΣΕΦ, όπου και ακολουθούν πρόγραμμα off season προπονήσεων, με σκοπό να μείνουν σε φόρμα.

Το φετινό καλοκαίρι είναι «γεμάτο» για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι περισσότεροι εξ αυτών΄αναμένεται να έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι Μουσταφά Φαλ και Μιχάλης Λούντζης.

Ο πρώτος βρίσκεται στην 12άδα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να είναι στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για το λόγο αυτό οι δύο παίκτες βρέθηκαν στο ΣΕΦ, όπου και ακολούθηνσαν ατομικές προπονήσεις.

Μουστάφα Φαλ Μουστάφα Φαλ / Intime

Σκοπός αυτής της κίνησης ήταν να μείνουν σε φόρμα ενόψει της προετοιμασίας με τις εθνικές τους ομάδες και να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ο Μουσταφά Φαλ είναι το νέο πρόσωπο στις off-season προπονήσεις που πραγματοποιούν οι «ερυθρόλευκοι» στο ΣΕΦ.

Ο Γάλλος σέντερ έπιασε δουλειά πριν πάει στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Από την περασμένη Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι και ο Μιχάλης Λούντζης ακολουθώντας ανάλογο πρόγραμμα πριν ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.