Προπονήθηκε ο Μπραζντέικις, εκτός ο Φαλ

Ίγκνας Μπραζντέικις

i

© Intime

Προπονήθηκε ο Μπραζντέικις, εκτός ο Φαλ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:13 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 06.10.2023

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Ολυμπιακού, την ώρα που ο Μουστάφα Φαλ έμεινε εκτός και θα προσπαθήσει να προπονηθεί ξανά την Τετάρτη (2/10).

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του ντέρμπι της Παρασκευής, με τον Λιθουανό να προπονείται κανονικά με όλη την ομάδα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά. 

Ο 23χρονος φόργουορντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα (2/10), όμως την Τρίτη έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Από εκεί και πέρα, για ακόμα μια προπόνηση έμεινε εκτός ο Μουστάφα Φαλ. 

Ο Γάλλος σέντερ ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου, τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός στο φιλικό με την Μιλάνο και δεν προπονήθηκε σήμερα (03/10).

Μουστάφα Φαλ Μουστάφα Φαλ / © Intime

Ο Μουστάφα Φαλ υποβλήθηκε σε θεραπεία και θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο (04/10), με τους Ερυθρόλευκους να είναι αισιόδοξοι για την πορεία του Γάλλου και την επιστροφή του στη δράση.

Ο γίγαντας του Ολυμπιακού την Δευτέρα είχε μείνει επίσης εκτός προπόνησης, καθώς ήταν στην Γερμανία, όπου και συναντήθηκε με τον προσωπικό του ιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γόνατό του. Η γνωμάτευση ήταν καλή, με τον θεράποντα ιατρό να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία της υγείας του Μουστάφα Φαλ και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα το πόδι του. 

Ο Ολυμπιακός από την Δευτέρα έχει αφήσει πίσω του την επιτυχία στην Ρόδο και την κατάκτηση του Super Cup, με τους Ερυθρόλευκους να ρίχνουν πλέον το βάρος στο μεγάλο ματς της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Euroleague, ματς που θα παιχτεί σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.