Προπόνηση για τον Ολυμπιακό στη Ρόδο ενόψει Σούπερ Καπ με... πολλά χαμόγελα (vid)

Ολυμπιακός

i

© Olympiacos BC

Προπόνηση για τον Ολυμπιακό στη Ρόδο ενόψει Σούπερ Καπ με... πολλά χαμόγελα (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 20:36 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 27.09.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Παρασκευή (27/09) στη Ρόδο και οι παίκτες της ομάδας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει του Σούπερ Καπ.

Έτοιμοι για τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από την Παρασκευή (27/09) στη Ρόδο, όπου όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, θα ξεκινήσει την αγωνιστική περίοδο με ματς που αφορούν το Σούπερ Καπ Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τη διοργάνωση τα τελευταία δύο χρόνια και εκεί στοχεύει και φέτος, προκειμένου να ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άπαντες από την ομάδα ταξίδεψαν στη Ρόδο, ωστόσο δεν είναι διαθέσιμοι οι Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Μοναδικό «ερωτηματικό» είναι για τον Σακίλ ΜακΚίσικ, αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Τα πλάνα από την προσγείωση των ομάδων του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο (vids)
STOIXIMAN SUPER CUP

16:00 - 27.09.2024

Τα πλάνα από την προσγείωση των ομάδων του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο (vids)

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Stoiximan GBL μοιράστηκε πλάνα από την κοινή προσγείωση Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Περιστερίου στην Ρόδο, μέρος που θα διεξαχθεί το ελληνικό Σούπερ Καπ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής (27/09) την πρώτη τους προπόνηση στη Ρόδο και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανέβασε ένα βίντεο στα social media με πλάνα από την προπόνηση με τους περισσότερους να χαμογελάνε μπροστά στην κάμερα.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει το Σάββατο (28/09, 20:45) το Περιστέρι Domino's για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ. Προφανώς στόχος είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (29/09) όπου αν προκριθούν οι Πειραιώτες, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Παναθηναϊκός Aktor - Άρης.