Προπόνηση στο Τραπάνι για τον Ολυμπιακό - Ποιοι έμειναν εκτός

Νίκολα Μιλουτίνοφ - Ολυμπιακός

i

© InTime

Προπόνηση στο Τραπάνι για τον Ολυμπιακό - Ποιοι έμειναν εκτός

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:49 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 21.09.2024

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε προπόνηση στο Τραπάνι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες.

Στο Τραπάνι βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπου θα δώσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του. Οι Πειραιώτες είχαν κανονίσει αρχικά να δώσουν δύο φιλικά κόντρα στην ιταλική ομάδα, ωστόσο μετά από αίτημα της Τραπάνι, θα γίνει μόνο το ένα ματς, αυτό της Κυριακής (22/09, 22:00) και όχι της Δευτέρας.

Στην ιταλική πόλη ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με όλους του τους παίκτες. Οι 17«ερυθρόλευκοι» είναι στο Τραπάνι, ωστόσο από αυτούς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στους τέσσερις. Πραγματοποιήθηκε προπόνηση το Σάββατο (21/09), όπου οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ, Κίναν Έβανς και Σακίλ ΜακΚίσικ, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ιταλία με 17 παίκτες για το φιλικό με την Τραπάνι
EUROLEAGUE

18:42 - 20.09.2024

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ιταλία με 17 παίκτες για το φιλικό με την Τραπάνι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με 17 παίκτες του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει την Παρασκευή (20/9) για την Ιταλία, όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την Τραπάνι.

Ο ΜακΚίσικ είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (στη βραδιά του Πρίντεζη) και με Ερυθρό Αστέρα στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι. Ο Αμερικανός είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν είχε ταξιδέψει στην Κρήτη για το φιλικό τουρνουά της ομάδας του και φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος ούτε για το ματς με την Τραπάνι.

Ο ΜακΚίσικ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και προετοιμάζεται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας, τα οποία είναι το Σαββατοκύριακο (27-28/09) όπου θα είναι για το Σούπερ Καπ που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο.

Ποιο στοιχείο θέλει να καλύψει ο Μπαρτζώκας μέχρι να επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ!
EUROLEAGUE

22:50 - 19.09.2024

Ποιο στοιχείο θέλει να καλύψει ο Μπαρτζώκας μέχρι να επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει μέσα από την ομαδική προσπάθεια να αυξήσει την συγκομιδή των επιθετικών ριμπάουντ, στα οποία ήταν μετρ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όσο βρίσκονταν στο παρκέ

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες ότι θα χάσει τα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας, με τον ίδιο να είχε αγωνιστεί μόνο στο φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η απουσία του Σέρβου σε συνδυασμό με αυτή του Μουσταφά Φαλ, κάνει τον Μόουζες Ράιτ ως τον πρώτο σέντερ της ομάδας, ενώ ως δεύτερος είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο... τελευταίος «ερυθρόλευκος» που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, είναι ο Κίναν Έβανς. Για τον Αμερικανό γκαρντ τα πράγματα ήταν γνωστά από τη μέρα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό, μιας και θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στις αρχές του νέου έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός εκτός από το Σούπερ Καπ, ξεκινάει και τις υποχρεώσεις του στη Euroleague σε λίγες μέρες, με το πρώτο του ματς να είναι εκτός έδρας με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.