Στο Κάουνας ο Φλορεντίνο Πέρεθ για να δει το Ολυμπιακός - Ρεάλ!

Φλορεντίνο Πέρεθ

i

Prtscr

Στο Κάουνας ο Φλορεντίνο Πέρεθ για να δει το Ολυμπιακός - Ρεάλ!

Sportal newsroom 17:52 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, θα δώσει το παρών στην «Zalgirio Arena» για να παρακολουθήσει τον τελικό του Final Four της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη ώρα που θα αναδείξει την ομάδα που θα παραλάβει τη... σκυτάλη από την Εφές και θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, έφτασε. Απόψε στις 20.00, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης και να κατακτήσει τον τίτλο της Euroleague για τέταρτη φορά στην ιστορία του, στην τέταρτη μονομαχία του με τη «βασίλισσα» σε ευρωπαϊκό τελικό.

Οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν θα δικαιωθούν απόψε για τους δύο αντιπάλους, που βλέπουν το ταξίδι τους στα ευρωπαϊκά παρκέ να ολοκληρώνεται στην Αρένα του Κάουνας και το γήπεδο της Ζάλγκιρις. Εκεί όπου θα δώσει το παρών και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, προκειμένου να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του.

Το πρωί της Κυριακής (21/5) ο 76χρονος μεγιστάνας έφτασε στη Λιθουανία και επισκέφτηκε αμέσως το ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της «Βασίλισσας», η οποία θα διεκδικήσει το 11ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.