Βεζένκοφ-Λαρεντζάκης παρακολουθούν τον μικρό τελικό και σχολιάζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θα πέσει...» (vid)

Βεζένκοφ-Λαρεντζάκης παρακολουθούν τον μικρό τελικό και σχολιάζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θα πέσει...» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 18:27 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός έφτασε από νωρίς στην Zalgirio Arena, ενόψει του μεγάλου τελικού κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Σάσα Βεζένκοφ να στήνουν πηγαδάκι.

Σε ρυθμούς μεγάλου τελικού κινείται ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο την κατάκτηση του τίτλου. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να επισφραγίσουν την εντυπωσιακή σεζόν τους, φτάνοντας στο τέταρτο ευρωπαίκό της ιστορίας τους, γράφοντας ακόμα μια χρυσή σελίδα.

Το Κάουνας στα «ερυθρόλευκα» (gallery)
EUROLEAGUE

17:45 - 21.05.2023

Το Κάουνας στα «ερυθρόλευκα» (gallery)

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού ξεκίνησαν πορεία προς τη «Zalgirio Arena», εκεί όπου θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Final Four της Euroleague, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το λόγο αυτό η «ερυθρόλευκη» αποστολή έφτασε από νωρίς στην Zalgirio Arena. Περίπου 2 ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου τελικού ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του πήραν θέση πέριξ του γηπέδου και παρακολούθησαν τον μικρό τελικό μεταξύ Μονακό και Μπαρτσελόνα.

Σάσα Βεζένκοφ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ανάμεσα στους παίκτες που έφτασαν από νωρίς στο γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και την παρουσία του κόσμου του κόσμου του Ολυμπιακού στο Κάουνας. Μάλιστα από τις κινήσεις τους οι δύο άσοι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειχναν τις θύρες που είχαν πάρει θέση οι φίλοι του Ολυμπιακού, κάνοντας σχόλια για τη στήριξή τους.