Ρεπό στον Ολυμπιακό και επιστροφή την Πέμπτη στις προπονήσεις ενόψει Σούπερ Καπ

Ολυμπιακός

i

© InTime

Ρεπό στον Ολυμπιακό και επιστροφή την Πέμπτη στις προπονήσεις ενόψει Σούπερ Καπ

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:17 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 25.09.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού την Τετάρτη (25/09).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια, έχοντας μόνο νίκες. Παρά τις πολλές απουσίες και τις νέες προσθήκες, οι Πειραιώτες κατάφεραν να κάνουν το 5/5 στα ανεπίσημα ματς τους, με τα τέσσερα εξ αυτών, να είναι κόντρα σε ομάδες επιπέδου Euroleague.

Η αρχή έγινε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε στο φιλικό, χάρις σε καλάθι του... Γιώργου Πρίντεζη, σε μία βραδιά που αποσύρθηκε η φανέλα του, με το νούμερο «15».

Ακολούθησαν οι νίκες επί των Ερυθρό Αστέρα, Βίρτους Μπολόνια, Φενέρμπαχτσε και Τραπάνι. Στην Ιταλία ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα φιλικά του, σε ένα ματς που είχε τρομερό επιθετικό ρυθμό και ήταν η τελευταία ευκαιρία για τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει δοκιμές, πριν από το Σούπερ Καπ της Ρόδου.

Το ερχόμενο Σάββατο (28/09) οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινάνε τις επίσημες υποχρεώσεις τους, με πρώτο παιχνίδι τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στο Περιστέρι Domino's. Προφανώς στόχος για τον Ολυμπιακό είναι να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και να κερδίσουν το τρόπαιο για μία ακόμη χρονιά, μιας και είναι οι κάτοχοι του τίτλου.

Οι Πειραιώτες έχουν επιστρέψει από την Ιταλία και την Τετάρτη (25/09) ο coach Μπαρτζώκας αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να ξεκουραστούν μετά το ταξίδι στο Τραπάνι. Από την Πέμπτη (26/09) ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις προπονήσεις, προκειμένου να ετοιμαστεί για την αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι Domino's.

Προφανώς οι τραυματισμοί εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον Ολυμπιακό. Στη Ρόδο δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, άρα ρόλο βασικού σέντερ, όπως και στα τελευταία φιλικά, θα έχει ο Μόουζες Ράιτ, ενώ σαν δεύτερος θα είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Εκτός θα είναι και ο Κίναν Έβανς, του οποίου η επιστροφή αργεί ακόμα, ενώ αμφίβολος είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Σούπερ Καπ, ο Ολυμπιακός ξεκινάει και τις υποχρεώσεις του στη Euroleague, καθώς αντιμετωπίζει για την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε.