Ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις για Ολυμπιακό

Ολυμπιακός

Ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις για Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:46 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 29.05.2024

Ο Ολυμπιακός, μετά το Final 4 του Βερολίνου, επιστρέφει στην κανονικότητα, με τους Ερυθρόλευκους να συγκεντρώνονται ξανά από την Τρίτη (28/5) στο ΣΕΦ για την πρώτη τους προπόνηση ενόψει Περιστερίου.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την Ευρωλίγκα και το Final 4, με τους Πειραιώτες να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην Stoiximan Basket League και τα παιχνίδια με το Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε τα ξημερώματα από το Βερολίνο, καθώς περίπου στις 23:00 την Κυριακή (26/5) πέταξε με πτήση τσάρτερ από τη γερμανική πόλη για την Αθήνα.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε σχετικό ρεπορτάζ μας την Κυριακή (26/5), ο Ολυμπιακός αποφάσισε να φύγει άμεσα από το Βερολίνο προκειμένου οι παίκτες να γλιτώσουν την ταλαιπωρία μιας ακόμη διανυκτέρευσης στο Βερολίνο. Αντίθετα. Μπόρεσαν περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα είχαν ήδη φτάσει σπίτι τους και ήταν κοντά στις οικογένειές τους.

Το πρόγραμμα την Δευτέρα (27/5) έχει ρεπό για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις και την δράση από την Τρίτη (28/5), όταν και θα βρεθούν στο ΣΕΦ, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket League με αντίπαλο το Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του το Final 4 του Βερολίνου και να επικεντρωθεί στον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος που ακολουθεί. Έτσι, η επιστροφή στις προπονήσεις και στην… κανονικότητα θα βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να πάει μπροστά, αρχής γενομένης από το ομαδικό πρόγραμμα της Τρίτης.

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Θα θρηνήσουμε για ένα βράδυ και μετά θα γυρίσουμε στην κανονική ζωή»
EUROLEAGUE

01:33 - 25.05.2024

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Θα θρηνήσουμε για ένα βράδυ και μετά θα γυρίσουμε στην κανονική ζωή»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στην κάμερα του Sportal μετά τον χαμένο ημιτελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ σημείωσε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια της σεζόν.