Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το διεθνές τουρνουά της Κρήτης

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το διεθνές τουρνουά της Κρήτης

Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο θα κοντραριστούν σε φιλικό τουρνουά στην Κρήτη, με τα εισιτήρια να τίθενται προς διάθεση.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα δυνατό τουρνουά στην Κρήτη, όπου στις 14 και 15 Σεπτεμρβίου θα αντιμετωπίσει τις Φενέρμπαχτσε, Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο.

Το εν λόγω τουρνουά είναι παράλληλα και μια πολύ καλή ευκαιρία για τους Κρητικούς να απολαύσουν από κοντά παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας, με τα εισιτήρια των αγώνων να τίθενται στη διάθεση του κοινού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δικά τους είτε εισιτήρια για την κάθε ημέρα ξεχωριστά, είτε να αποκτήσουν πακέτο και για τα 4 παιχνίδια, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 20 ευρώ.

Πρόκειται για το τέταρτο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας που φιλοξενείται στην Κρήτη, μετά από εκείνα του 2016, 2017 και 2018, ενώ πρόκειται για ένα γήπεδο το οποίο έχει φιλοξενήσει αγώνες της Εθνικής Ανδρών, τελικό, final 4 και final 8 κυπέλλου, αλλά και αγώνα της Ευρωλίγκας, καθώς εκεί έχει αγωνιστεί πριν χρόνια ο Ολυμπιακός, λόγω τιμωρίας του ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 𝐨𝐧 𝐬𝐚𝐥𝐞!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Crete International Basketball Tournament, 14-15 Σεπτεμβρίου, έχει ξεκινήσει.

Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για το τουρνουά μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης www.crete-ibt.com σε αποκλειστική συνεργασία με την Ticketmaster Hellas

Εισιτήρια ημέρας, και για τους 2 αγώνες, από 20€!

20% έκπτωση για τα εισιτήρια και για τις δυο μέρες!

Και 50% ΕΚΠΤΩΣΗ για τα παιδιά! Δείτε τις προσφορές στα οικογενειακά πακέτα!

ΣΕΦ, Κρήτη και Ιταλία: Ο Ολυμπιακός θα δώσει 7 δυνατά φιλικά ενόψει της νέας σεζόν
EUROLEAGUE

17:40 - 05.08.2024

ΣΕΦ, Κρήτη και Ιταλία: Ο Ολυμπιακός θα δώσει 7 δυνατά φιλικά ενόψει της νέας σεζόν

Ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημιοσιότητα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2024 - 2025, με τους Πειραιώτες να έχουν δυνατούς αντιπάλους στον ορίζοντα, με 4 από τα 7 φιλικά να είναι απέναντι σε ομάδες της Ευρωλίγκα!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!