Ο Ολυμπιακός οργανώνει την επόμενη μέρα του ΣΕΦ - Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τη διοίκηση του σταδίου

Η συνάντηση με τον Γιώργο Πατούλη

i

© Facebook

Ο Ολυμπιακός οργανώνει την επόμενη μέρα του ΣΕΦ - Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τη διοίκηση του σταδίου

Γιώργος Γαβριλάκης 13:24 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 14.08.2024

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές, συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, την πρόεδρο του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγγίρη και αρμόδιους φορείς για να συζητήσουν για τα βελτιωτικά έργα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Σε ένα καλοκαίρι... καυτό, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Σάσα Βεζένκοφ, οι συζητήσεις με τον Κώστα Σλούκα «πάγωσαν» με σκοπό σύντομα να ξαναζεσταθούν μπας και υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, τα επόμενα βήματα είναι πολλά και κομβικά. 

Ο Νίκολα Μίροτιτς και η πιθανή συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά όταν θα μείνει οριστικά ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα είναι ο κεντρικός άξονας, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται μόνο με το άμεσο μέλλον, έχουν στο νου τους και το απώτερο. 

Άλλωστε, η διοίκηση δια στόματος αδελφών Αγγελόπουλων έχουν εξηγήσει για την πρόθεση τους να μετατρέψουν στο ΣΕΦ, ένα στάδιο που χτίστηκε το 1985 και ανακαινίστηκε για τελευταία φορά πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004), στο... σπίτι του Ολυμπιακού. Η αναβάθμιση και ο εκσυγχωνισμός του είναι απαραίτητες διαδικασίες και μάλιστα οι ασκήσεις επί χάρτου έχουν ήδη ξεκινήσει να οργανώνονται. 

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έγινε η συνάντηση ανθρώπων του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του Νίκου Λεπενιώτη (γενικός διευθυντής) και του Χρήστου Μπαφέ (αθλητικός διευθυντής), με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, την πρόεδρο του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγγίρη και λοιπούς ανθρώπους της περιφέρειας, του γηπέδου και του Δήμου Πειραιά. 

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

«Η αναβάθμιση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη με τη διοίκηση του ΣΕΦ και εκπροσώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

"Βούλησή μας ο εκσυγχρονισμός και η αξιοποίηση εμβληματικών αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των παιδιών και των ομάδων της Αττικής μας", δήλωσε ο Περιφερειάρχης. 

Οι δυνατότητες για την περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την καλύτερη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, τέθηκαν επί τάπητος κατά την συνάντηση εργασίας που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με την πρόεδρο του ΣΕΦ κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη και εκπροσώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Α. Καλογερόπουλος, ο Γενικός Δ/ντης ΣΕΦ Δημήτρης Μπαρδάκας, ο Γενικός Δ/ντης Ολυμπιακού Νίκος Λεπενιώτης και ο Αθλητικός Δ/ντης Ολυμπιακού Χρήστος Μπαφές.

Κατά τη συζήτηση αποτυπώθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας, του ΣΕΦ και των αθλητικών συλλόγων, ενώ εκφράστηκε η από κοινού βούληση να διερευνηθεί κάθε δυνατότητα στήριξης της λειτουργίας και εκσυγχρονισμού του σταδίου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Αττική!

ΥΓ: Επίσης, είμαστε εν αναμονή των μελετών και του προϋπολογισμού, της δημιουργίας των κολυμβητηρίων, στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ!(σύντομα…)»

Tags: