Πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Γκος - Η πρώτη διάγνωση για τον Αμερικανό

Γουίλιαμς Γκος

i

©intime

Πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Γκος - Η πρώτη διάγνωση για τον Αμερικανό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:39 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 14.08.2024

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Αμερικανό γκαρντ να ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον δικέφαλο.

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος αποχώρησε πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου του αγώνα με τη Μακάμπι για τη Euroleague με πρόβλημα τραυματισμού. 

Ο Αμερικανός γκαρντ σε ένα σημείο του αγώνα εκτέλεσε ένα fadeway και αμέσως μετά έδειξε να πονάει στους οπίσθιους μηριαίους. Από εκεί κι έπειτα ο 29χρονος δεν επέστρεψε στο παρκέ. Ο Αμερικανός όσο αγωνίστηκε μέτρησε 8 πόντους με 1/2 βολές, 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ

Η πρώτη διάγνωση για τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος κάνει λόγο για σφίξιμο στον δεξί δικέφαλο. 

Η κατάσταση του Ουίλιαμς Γκος αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την άφιξη του Ολυμπιακού στην Αθήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη (16/11) στο ΣΕΦ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Εκτός επίσης είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με την κατάστασή τους να ξεκαθαρίζει στην Media Day των Ερυθρόλευκων το μεσημέρι της Τετάρτης (15/11, 13:00)

🔴Μακάμπι - Ολυμπιακός 74-79: Sportal Euroleague Show - Νίκη καρδιάς των «ερυθρολεύκων» στο Βελιγράδι