Ολυμπιακός: «Σημαντική η πρόοδος στην αποθεραπεία του Φαλ»

Ολυμπιακός: «Σημαντική η πρόοδος στην αποθεραπεία του Φαλ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:34 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 28.08.2024

Ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο Μουστάφα Φαλ, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού.

Μία ανησυχητική κατάσταση έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν και αυτή έχει να κάνει με το πρόβλημα τραυματισμού του Μουσταφάλ Φαλ.

Ο Γάλλος σέντερ, είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης σε μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού τον περασμένο Μάιο, είχε χάσει τους τελικούς της Stoiximan Basket League, κόντρα στον εν τέλει πρωταθλητή Παναθηναϊκό και το αρχικό πρόγραμμα αποθεραπείας φαίνεται πως στο τρίμηνο που μεσολάβησε, δεν είχε τα ιδανικά αποτελέσματα.

Τώρα, ο Φαλ πέρασε μία σειρά νέων εξειδικευμένων εξετάσεων και όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός «τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν πως υπάρχει σημαντική πρόοδος στην αποθεραπεία του». Πράγμα που σημαίνει ότι ο... φόβος για πιθανό χειρουργείο, που θα ήταν ύστατη λύση και θα είχε ως συνέπεια τη μακρά απουσία του Γάλλου από την ενεργό δράση, περιορίζεται σημαντικά.

Γιατί ο Ολυμπιακός «έχασε» τρεις μήνες με τον Φαλ!
EUROLEAGUE

23:43 - 27.08.2024

Γιατί ο Ολυμπιακός «έχασε» τρεις μήνες με τον Φαλ!

Ο Μουσταφά Φαλ δεν είχε την αποθεραπεία που αναμένονταν στο κάταγμα κόπωσης στον τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και όλα είναι πιθανά πλέον για τον Γάλλο σέντερ του Ολυμπιακού, ακόμη και ένα άμεσο χειρουργείο που θα τον κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα

Ο Φαλ θα συνεχίσει τις εντατικές θεραπείες λοιπόν, και πλέον υπάρχει αυξημένη αισιοδοξία και παρά το γεγονός ότι στο χρονοδιάγραμμα έχει υπάρξει σημαντική καθυστέρηση, πως ο παίκτης θα ξεπεράσει με τον συντηρητικό -όχι τον χειρουργικά επεμβατικό- τρόπο το πρόβλημά του, όπως στην αρχή είχε επιλεχθεί και πως το τρίμηνο που θυσιάστηκε ναι μεν δεν έφερε το αποτέλεσμα που αναμένονταν, αλλά δεν πήγε και χαμένο.

Προφανώς, ο Ολυμπιακός και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, συνεχίζουν το πρόγραμμα προετοιμασίας γνωρίζοντας πως ο Μουσταφά Φαλ το πιθανότερο είναι πως δεν θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων, που ορίζεται στις 28-29 Σεπτεμβρίου. Τότε που θα διεκδικηθεί στην Ρόδο ο πρώτος τίτλος της χρονιάς: Το Σούπερ Καπ που επίσης συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και το Περιστέρι.