Σημαντική πρωτοβουλία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για να μεταπωλούνται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας!
i

© Intime

Σημαντική πρωτοβουλία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για να μεταπωλούνται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:05 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 05.08.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία καινοτόμο πρωτοβουλία ζητώντας από την Κυβέρνηση να υπάρχει η δυνατότητα, ώστε οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να μπορούν να μεταπωλούν τα εισιτήρια τους, όταν δε θα μπορούν να παρευρεθούν σε κάποιον αγώνα.

Σε μία σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ήρθε σε επικοινωνία με τους υπουργούς Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.κ. Βρούτση και Παπαστεργίου προκειμένου να θεσπιστεί νόμος που θα αφορά τον επαγγελματικό αθλητισμό και θα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να μεταπωλούν τη θέση τους για τους αγώνες που στους οποίους δε θα μπορούν να παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους.

Οι Πειραιώτες έχουν σχεδιάσει τον τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ειδική πλατφόρμα και η όλη διαδικασία θα πραγματοποιείται από το επίσημο κανάλι πώλησης της κάθε ομάδας σε συνεργασία με την εταιρεία ticketing που συνεργάζεται (Ticketmaster στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ολυμπιακού) πολύ άμεσα, πολύ εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

Κάτι τέτοιο ισχύει ήδη στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και φυσικά στο NBA κι έτσι μπορεί να μειωθεί το φαινόμενο της μαύρης αγοράς εισιτηρίων από τρίτες μη επίσημες και εξουσιοδοτημένες πλατφόρμες μεταπώλησης εισιτηρίων οι οποίες χρεώνουν υπέρογκα ποσά. Παράλληλα, η αξία του εισιτηρίου διαρκείας θα αυξηθεί για τον κάτοχο του, ενώ θα έχει σημαντική επιβράβευση στην περίπτωση που η θέση του μεταπωληθεί σε νέο αγοραστή με την εκάστοτε ομάδα να καθορίζει τον τρόπο που θα συμβαίνει αυτό.

Αυτό είναι το γήπεδο στο Παρίσι όπου η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με τη Γερμανία

Αυτό είναι το γήπεδο στο Παρίσι όπου η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με τη Γερμανία

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών βρίσκεται στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα συναντήσει τη Γερμανία σε ένα γήπεδο που τις φέρνει... θύμησες από άλλες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ.

Έτσι θα μπορούν πιο εύκολα να γίνονται sold out παιχνίδια χωρίς να μένουν κενές θέσεις για οποιονδήποτε λόγο. Όπως όλα δείχνουν τα δυο Υπουργεία είναι θετικά σ’ αυτή την πρόταση, ειδικά μετά και τις τελευταίες αλλαγές στην όλη διαδικασία της ταυτοπροσωπίας των εισιτηρίων μέσω Gov. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να μπει σε εφαρμογή αυτό το πλάνο από φέτος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!