Σοκαρισμένος ο Φουρνιέ για τους χιλιάδες φιλάθλους που θα τον υποδεχτούν - Η αντίδρασή του

Εβάν Φουρνιέ

Σοκαρισμένος ο Φουρνιέ για τους χιλιάδες φιλάθλους που θα τον υποδεχτούν - Η αντίδρασή του

Ευτυχία Οικονομίδου 20:11 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 04.09.2024

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένει πως και πως την άφιξη του Εβάν Φουρνιέ με τον Γάλλο να αντιδρά στο πλήθος που θα τον περιμένει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Η επικείμενη άφιξη του Εβάν Φουρνιέ στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού αποτελεί το απόλυτο talk of the town στη μπασκετική κοινότητα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έρχεται στη χώρα μας για λογαριασμό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, με σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ και να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή.

Το βράδυ της Τετάρτης ο έμπειρος άσος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση απ' όσα θα βιώσει τη φετινή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα στο ΣΕΦ. Αυτό γιατί θα αφιχθεί στην Πύλη 7 του αεροδρομίου, έναντι των ΙΚΕΑ, με τον κόσμο των Πειραιωτών να ετοιμάζει την δική του υποδοχή στον χαρισματικό άσο.

Φουρνιέ: Ένας παρ' ολίγον τζουντόκα που τον κέρδισε το μπάσκετ και ο... Παπαλουκάς!
EUROLEAGUE

17:47 - 04.09.2024

Φουρνιέ: Ένας παρ' ολίγον τζουντόκα που τον κέρδισε το μπάσκετ και ο... Παπαλουκάς!

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη «βόμβα» της απόκτησης του Εβάν Φουρνιέ και το Sportal σας παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του Γάλλου παίκτη που βρήκε το... λιμάνι του στον Πειραιά.

Ο Φουρνιέ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με τον Ολυμπιακό, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να τινάζουν την... μπάνκα στον αέρα προκειμένου να πείσουν τον σπουδαίο Γάλλο γκαρντ να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Γάλλος γκαρντ/ φόργουορντ έμαθε για τον κόσμο που έχει μεγάλη ανυπομονησία για την άφιξή του στην Αθήνα με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για 5-10 χιλιάδες κόσμο και έδειξε το... σοκ του με σχετικό emoji σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στo «X».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!