Στο Novasports το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τραπάνι

Ολυμπιακός

i

© InTime

Στο Novasports το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τραπάνι

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:23 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 21.09.2024

Με τηλεοπτική κάλυψη το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Τραπάνι, καθώς θα μεταδοθεί στο Novasports.

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται για το τελευταίο φιλικό τους. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή (22/09, 22:00) την Τραπάνι στην Ιταλία και είναι μία ευκαιρία ο Γιώργος Μπαρτζώκας να ετοιμάσει την ομάδα του ενόψει του Σούπερ Καπ της Ρόδου το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε προπόνηση στο Τραπάνι με τέσσερις απουσίες, με την αποστολή της ομάδας στην Ιταλία να απαρτίζεται από 17 παίκτες, όσοι είναι και αυτοί που βρίσκονται στο ρόστερ. Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση των Πειραιωτών, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει από τις οθόνες του, καθώς βρέθηκε τηλεοπτική στέγη.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τραπάνι στη Σικελία θα μεταδοθεί ζωντανά το βράδυ της Κυριακής (22/09, 22:00) στο Novasports Start.

Η ανακοίνωση των καναλιών Novasports: O Ολυμπιακός αυτή την Κυριακή παίζει μπάσκετ στο παρκέ του Novasports! Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του για τη σεζόν 2024-2025 σε Ελλάδα και Ευρώπη, ολοκληρώνεται με τον φιλικό αγώνα κόντρα στην ιταλική Trapani Shark, η οποία θα συμμετάσχει φέτος στη Lega Serie A. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Σικελία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Start σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μία ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμα και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες».