Η αποθέωση των εκστασιασμένων φίλων του Ολυμπιακού στον Φουρνιέ μέσα από την κάμερα του Sportal - Δεν το πίστευε ο Γάλλος (vid) (vid+gallery)
i

©intime

Η αποθέωση των εκστασιασμένων φίλων του Ολυμπιακού στον Φουρνιέ μέσα από την κάμερα του Sportal - Δεν το πίστευε ο Γάλλος (vid) (vid+gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:07 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 05.09.2024

Το πόδι του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, πάτησε ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος αντίκρυσε ουκ ολίγους φίλους να ζητωκραυγάζουν για εκείνον στο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί βρέθηκε και η κάμερα του Sportal όπου απαθανάτισε αυτή την συγκλονιστική στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Γάλλο αστέρα του μπάσκετ, Εβάν Φουρνιέ. Ένα όνομα το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού η 12ετής καριέρα του στο NBA μιλάει για εκείνον.

Ο ίδιος, λοιπόν, αφίχθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από το σημείο των εμπορευμάτων, λόγω της μεγάλης παρουσίας κόσμου.

Εκεί τον υποδέχθηκαν οι ουκ ολίγοι φίλοι των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι δημιούργησαν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο βρισκόταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αποθεώθηκε επίσης από τους οπαδούς. Η κάμερα του Sportal απαθανάτισε τη στιγμή, με τον Γάλλο να μένει άναυδος από τα όσα αντίκρυσε.

Παρουσιάζει τον Φουρνιέ ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Σε ρυθμούς Εβάν Φουρνιέ κινείται ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος γκαρντ αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για την ομάδα του Πειραιά, ανεβάζοντας το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο δρόμο για το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.

Φουρνιέ: Ένας παρ' ολίγον τζουντόκα που τον κέρδισε το μπάσκετ και ο... Παπαλουκάς!
EUROLEAGUE

17:47 - 04.09.2024

Φουρνιέ: Ένας παρ' ολίγον τζουντόκα που τον κέρδισε το μπάσκετ και ο... Παπαλουκάς!

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη «βόμβα» της απόκτησης του Εβάν Φουρνιέ και το Sportal σας παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του Γάλλου παίκτη που βρήκε το... λιμάνι του στον Πειραιά.

Ο έμπειρος γκαρντ άφησε το ΝΒΑ για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, για τα επόμενα 2+1 χρόνια, ολοκληρώνοντας μια βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με ανάλογο τρόπο μάλιστα αναμένεται να την αντιμετωπίσουν και οι ερυθρόλευκοι, που θα παρουσιάσουν τον νέο σταρ της ομάδας τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για την ακρίβεια, το απόγευμα της Πέμπτης (05/09, 17:00) ο χαρισματικός άσος θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου μιλώντας για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και τους στόχους του για τη νέα σεζόν με την ομάδα του Πειραιά. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα για τη μεγάλη μεταγραφή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.