Στο «περίμενε» της επιστροφής του Κάνααν ο Ολυμπιακός

Ο Άντονι Κάνααν

i

© Intime

Στο «περίμενε» της επιστροφής του Κάνααν ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:07 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 14.08.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν παραμένει στο Χιούστον των ΗΠΑ με άδεια από τον Ολυμπιακό για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του, στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον αναμένει για το ντέρμπι της Παρασκευής (31/3) με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague.

Ο Αϊζάια Κάνααν είναι ο μεγάλος απών για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει στο Χιούστον των ΗΠΑ με άδεια από τον Ολυμπιακό για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους και θα απουσιάσει σίγουρα στο μεθαυριανό (29/3) παιχνίδι στο ΣΕΦ με την Βιλερμπάν, καθώς ο τοκετός δεν έχει γίνει ακόμα. 

Ο Μπαρτζώκας θα ήθελε να έχει τον Κάνααν τόσο μεθαύριο με την Βιλερμπάν για να έχει μία ακόμη λύση στην περιφέρειά του, όσο και στο το ντέρμπι της Παρασκευής (31/3) με τον Παναθηναϊκό, όμως, όντας και εκείνος πατέρας, καταλαβαίνει πως δεν είναι στο χέρι του παίκτη το πότε θα επιστρέψει.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» έπαιξε στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν το βράδυ της Παρασκευής (24/3) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague και στη συνέχεια αναχώρησε για τις ΗΠΑ. Ουσιαστικά με ανοιχτή επιστροφή. Για αυτό και απουσίασε στο χθεσινό (26/3) παιχνίδι της Basket League στο ΣΕΦ με τον ΠΑΟΚ και κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο πρώτο της διαβολοβδομάδας. Αυτό με την προτελευταία της βαθμολογίας μετά τις 30 αγωνιστικές Βιλερμπάν.

Επόμενο είναι ο Μπαρτζώκας να αισιοδοξεί πως η σύζυγος του Κάνααν θα γεννήσει μέσα στις επόμενες ώρες ώστε αύριο Τρίτη (28/3) να ξεκινήσει το υπερατλαντικό ταξίδι της επιστροφής του στην Αθήνα. Αν συμβεί αυτό τότε θα προπονηθεί την Πέμπτη (30/3) με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθως θα βρεθεί στην αποστολή στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό.