Συγχαρητήρια ΠΑΕ και ερασιτέχνη στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού
i

© Intime

Συγχαρητήρια ΠΑΕ και ερασιτέχνη στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Δημήτρης Χούπης 00:08 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 30.09.2024

Η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρησαν την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε του Σούπερ Καπ στο μπάσκετ. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 86-85 του Παναθηναϊκού Aktor στον τελικό της διοργάνωσης της Ρόδου και πήρε την πρώτη κούπα της σεζόν μετά από τρομερό ματς.

Σημειώνεται ότι ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και ήταν πρώτος σκόρερ του Σούπερ Καπ. Η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ, για την κατάκτηση του Super Cup μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Ρόδο.

Ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος πανηγυρίζει την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, στην οποία ο Ολυμπιακός συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής από την ημέρα της ίδρυσής του.

Συγχαρητήρια Θρύλε, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!», ανέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας για την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Super Cup!

Κάθε τίτλος γιγαντώνει τον μύθο του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου.

Συνεχίστε με την ίδια δυναμική ενόψει της χρονιάς-ορόσημο για την άφθαστη ιστορία του συλλόγου μας!

316 και συνεχίζουμε…», ανέφερε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός

«Ερυθρόλευκο» το Σούπερ Καπ στη Ρόδο

Σε ένα συναρπαστικό πρώτο ντέρμπι τη φετινή σεζόν, το οποίο κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες κι έδωσε μια πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-85 του Παναθηναϊκού στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε το τρόπαιο στη Ρόδο.

Οι δύο ελληνικές ομάδες απέδειξαν πως είναι οι κορυφαίες της Ευρώπης και έχουν μεγάλες δυνατότητες τη φετινή σεζόν, σε ένα παιχνίδι που παρά τη φανερή ανετοιμότητα, τα είχε όλα. Σκληρό μπάσκετ, ανατροπές, ένταση, απρόοπτα (ημίωρη διακοπή ύστερα από ένα δυνατό κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ που χάλασε τη στεφάνη), αλλά και διαμαρτυρίες από την πλευρά των πρωταθλητών Ευρώπης για τη διαιτησία.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έδωσε το έναυσμα για τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα με 4/4 τρίποντα, αλλά οι Σάσα Βεζένκοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ ήταν αυτοί που καθόρισαν το ματς για τους Πειραιώτες.

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο πιο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 19 πόντους, ενώ άλλους 18 έβαλε ο τρομερός Κώστας Σλούκας, ο οποίος αποβλήθηκε με 5 φάουλ. Εκτός ρυθμού ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος χρεώθηκε με 3 φάουλ από το πρώτο ημίχρονο.