Συνελήφθη υπάλληλος του ΣΕΦ που έβαζε κόσμο στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις

ΣΕΦ

i

© InTime

Συνελήφθη υπάλληλος του ΣΕΦ που έβαζε κόσμο στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:58 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 12.10.2024

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ ένας υπάλληλος του ΣΕΦ συνελήφθη στο ματς με τη Ζαλγκίρις γιατί έβαζε κόσμο στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη για τη σεζόν στη Euroleague, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε εντός έδρας φέτος. Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τη Ζαλγκίρις Κάουνας και πήρανε τη νίκη με 74-68, σε ένα ματς που ξεχώρισαν οι Βεζένκοφ και Φουρνιέ.

Τα μέτρα πλέον για την είσοδο στα γήπεδα είναι πιο αυστηρά και στο ΣΕΦ ένας υπάλληλος βρήκε τον μπελά του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας, ένας υπάλληλος συνελήφθη, καθώς έβαζε στο γήπεδο κόσμο που δεν έχει εισιτήριο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η ενημέρωση της ελληνικής αστυνομίας: «Συνελήφθη βραδινές ώρες της 11-10-2024, υπάλληλος ασφαλείας γηπέδου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ευρωπαϊκού αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Σ.Ε.Φ. , ο οποίος επέτρεψε την είσοδο ατόμων στο γήπεδο, μη τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω υπάλληλος κατελήφθη από αστυνομικό, μέσω του συστήματος παρακολούθησης καμερών να επιτρέπει την είσοδο ατόμων σε θύρα του γηπέδου, χωρίς να επιδείξουν εισιτήρια ή διαπίστευση και χωρίς τη πραγματοποίηση ταυτοπροσωπίας τους, όπως προβλέπεται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων- Ν. Φαλήρου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά».