Παπανικολάου για Πρίντεζη: «Ο Γιώργος είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου»
i

© Intime

Παπανικολάου για Πρίντεζη: «Ο Γιώργος είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου»

Ευτυχία Οικονομίδου 22:23 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 06.09.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, με χιούμορ και με συγκινητικά λόγια.

Ο Ολυμπιακός τιμάει την ιστορία του. Ο Γιώργος Πρίντεζης περνάει στο πάνθεον και λίγο πριν από την έναρξη της λαμπερής εκδήλωσης με τίτλο «A moment to Remember» ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά φρόντισε να δείξει την στήριξή του γεμίζοντας το γήπεδο για εκείνον.

Μέσα στα άτομα που βρέθηκαν δίπλα στον θρυλικό παίκτη του Ολυμπιακού ήταν φυσικά ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», ο Κώστας Παπανικολάου, που, αφού αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας, ανέτρεξε στις δικές του αναμνήσεις στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Ο Γιώργος για εμένα είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου. Είναι ένας άνθρωπος που μου έδειξε τον δρόμο σε πολλά πράγματα για τη ζωή και όχι μόνο για το μπάσκετ. Είναι αληθινός, με αληθινά αισθήματα, με μια καρδιά τόσο μεγάλη που αν τον αφήσεις μόνο του, δεν θα αντέξει τον εαυτό του. Θέλει ανθρώπους για να μοιράζεται, φτάνει να καλύψει το Καραϊσκάκη και το ΣΕΦ μαζί. Δεν θα άλλαζα τίποτα στον χαρακτήρα του. Το μόνο που θα άλλαζα στον Γιώργο Πρίντεζη είναι το μαλλί. Σε αγαπώ, σε λατρεύω, σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει. Σε ευχαριστώ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!