Οι selfies του Παπανικολάου και η... ιαχή του Βεζένκοφ: Τα πλάνα της παρακάμερας του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup (vid)
i

print screen

Οι selfies του Παπανικολάου και η... ιαχή του Βεζένκοφ: Τα πλάνα της παρακάμερας του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup (vid)

Απόστολος Μαυράκης 12:51 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 29.09.2024

Τί «έπιασε» η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πριν και κατά την διάρκεια του ημιτελικού του Stoiximan Super Cup κόντρα στο Περιστέρι.

Μέσα από ένα τρίλεπτο βίντεο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός μας... εκμυστηρεύθηκε όλα όσα «έπιασε» η παρακάμερά της στον χθεσινό ημιτελικό κόντρα στο Περιστέρι για το Stoiximan Super Cup. Για την ιστορία, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν δύσκολα της ομάδας των δυτικών προαστίων με 79-74, έχοντας σε άρτιο βράδυ τον Σάσα Βεζένκοφ των 20 πόντων.

Το εν λόγω λοιπόν βίντεο, ξεκινάει με εικόνες από την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας και μάλιστα πολύ όμορφες, με τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου να βγάζει φωτογραφίες και με έναν μικρό φίλο του Παναθηναϊκού.

Κάθε φέτος και καλύτερα: Οι δύο «αιώνιοι» συναντιούνται για πρώτη φορά στη σεζόν - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέρσι αναμετρήθηκαν 12 φορές και ιδού τα αποτελέσματα...
STOIXIMAN SUPER CUP

09:39 - 29.09.2024

Κάθε φέτος και καλύτερα: Οι δύο «αιώνιοι» συναντιούνται για πρώτη φορά στη σεζόν - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέρσι αναμετρήθηκαν 12 φορές και ιδού τα αποτελέσματα...

Πέρσι ο Ολυμπιακός πήρε δύο τρόπαια: Το Super Cup και το Κύπελλο Ελλάδας. Νίκησε έξι φορές τον Παναθηναϊκό, που επίσης νίκησε άλλες τόσες τον... αιώνιο αντίπαλο του και τελικά πανηγύρισε επίσης την κατάκτηση δύο τίτλων: Του πρωταθλητής της χώρας και του κορυφαίου ολόκληρης της Ευρώπης! Τώρα, λίγες ώρες πριν την πρώτη τους «μάχη» για τη σεζόν 2024-25, σας υπενθυμίσουμε τι είχε συμβεί πέρσι τις φορές που πράσινοι και ερυθρόλευκοι συναντήθηκαν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο...

Στην συνέχεια, η κάμερα φτάνει στην φυσούνα και στην συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού λίγο πριν βγουν στον γήπεδο, ώστε να δώσουν τον όρκο νίκης. Ο Σάσα Βεζένκοφ με την... πολεμική ιαχή του έκλεψε την παράσταση, δίνοντας το «σύνθημα» νίκης στους συμπαίκτες του.

Έπειτα, η μία εικόνα από το γήπεδο διαδέχεται την άλλη, με πιο χαρακτηριστικές στιγμές να είναι οι τελευταίες οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν από το παιχνίδι, η παρουσία των τριών τραυματιών Έβανς-Φαλ-Μιλουτίνοφ, αλλά και εκείνη της παρουσίασης των Πειραιωτών, με τους Ουόκαπ και Παπανικολάου να κάνουν το κλασικό τους... τελετουργικό.

Τα υπόλοιπα πλάνα αποτελούν highlights από τον πολύ ανταγωνιστικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός παρόλη την πίεση του Περιστερίου, κατάφερε να κάμψει την αντίστασή του και να προκριθεί στον τελικό που τον περίμενε ήδη ο Παναθηναϊκός.

Ο μεγάλος τελικός του Stoiximan Super Cup διεξάγεται σήμερα Κυριακή (29/9) στις 20:30 και θα είναι ο τρίτος -και μάλιστα συνεχόμενος- στην ιστορία του θεσμού μεταξύ των δύο «αιωνίων». Υπενθυμίζουμε πως πέρσι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με το 75-51, κάνοντας το back-to-back και μένει να δούμε εάν θα κάνει το three-peat ή αν οι πράσινοι θα κάνουν το comeback από το 2021 και την νίκη τους κόντρα στο Προμηθέα.