Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με τους φίλους του στο Μόναχο! (vid)

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με τους φίλους του στο Μόναχο! (vid)

Απόστολος Μαυράκης 22:44 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 24.10.2024

Το πρώτο ταξίδι μέσω του προγράμματος «Together We Fly» του Ολυμπιακού για φέτος είναι γεγονός, με τους φίλους των ερυθρόλευκων να ταξιδεύουν μαζί με την ομάδα στο Μόναχο για το ματς κόντρα στη Μπάγερν.

Μέσω των social media της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός μοιράστηκε ένα βίντεο με στιγμές από το πρώτο ταξίδι του «Together We Fly», το πρόγραμμα κατά το οποίο οι ερυθρόλευκοι δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν μαζί με τους παίκτες και την αποστολή.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν μαζί με τους παίκτες της ομάδας στο Μόναχο στο ίδιο αεροπλάνο, για να παρακολουθήσουν από κοντά την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στη Μπάγερν, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι συνεπιβάτες φίλαθλοι των Πειραιωτών δεν έκρυψαν την χαρά τους, αφού προέβησαν σε συνομιλίες, selfies και αυτόγραφα από τους αγαπημένες τους παίκτες και τον κόουτς Μπαρτζώκα, όπως μπορούμε να δούμε και στο σχετικό βίντεο.

Παρακάτω οι παρακάμερα του ταξιδιού:

Η εν λόγω αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/10) και ώρα 21:45, στην SAP Garden με το glass floor της, με την ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να είναι η 3η του νίκη στην Euroleague, έπειτα και από την ήττα του από την Εφές την περασμένη εβδομάδα.

Όλα αυτά βέβαια λίγο μετά και την οριστικοποίηση της παραχώρησης του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα υπό την μορφή δανεισμού, αλλά και την επιστροφή των Φαλ-Μιλουτίνοφ στην ενεργό δράση.

Φαλ: «Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος - Ο Φουρνιέ θα είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς φέτος»
EUROLEAGUE

16:38 - 24.10.2024

Φαλ: «Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος - Ο Φουρνιέ θα είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς φέτος»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στη κάμερα του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση των ερυθρόλευκων για το αεροδρόμιο, κάνοντας λόγο για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν, το πώς νιώθει ο ίδιος για την επιστροφή του, αλλά και για το ρόλο του Εβάν Φουρνιέ στην ομάδα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Το «Together We Fly» έχει προγραμματίσει και τα επόμενα 4 ταξίδια της ερυθρόλευκης αποστολής, τα οποία είναι στο Βελιγράδι κόντρα στην Μακάμπι (13-15/11), στο Μονακό κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (3-5/12), ξανά στο Βελιγράδι αντιμετωπίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα (12-14/12), αλλά και αυτό στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (25-27/12).