Τέλος ο Μπολομπόι, τον ευχαρίστησε ο Ολυμπιακός (pic)

Τζοέλ Μπολομπόι

i

© Intime

Τέλος ο Μπολομπόι, τον ευχαρίστησε ο Ολυμπιακός (pic)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:24 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 14.08.2024

Ο Τζοέλ Μπολομπόι αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους νταμπλούχους Ελάδας να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα.

Έπειτα από μια σεζόν κοινής πορείας, Ολυμπιακός και Τζοέλ Μπολομπόι χάραξαν χωριστούς δρόμους. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αποχαιρέτησε τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως back up του Μουσταφά Φαλ.

Ο πρώην άσος των Γιούτα Τζαζ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέβαλε στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, κατακτώντας πρωτάθλημα, Κύπελλο και Super Cup Ελλάδας, ενώ έφτασε μια... ανάσα από την κατάκτηση της Euroleague, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έκοψε πρώτη το «νήμα» στον τελικό του Final 4 του Κάουνας.

Πλέον, ο Μπολομπόι είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να «γεμίζει» τη θέση 5 με ποιότητα και εμπειρία, αποκτώντας τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που αναμένεται να κάνει δίδυμο πολύ υψηλού επιπέδου δίπλα στον Φαλ.

O 29χρονος σέντερ σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέτρησε 5,5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 61,6% στα δίποντα, δίνοντας λύσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.