Ολυμπιακός: Θεραπεία για Πίτερς και Σλούκα

Ολυμπιακός: Θεραπεία για Πίτερς και Σλούκα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:38 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 20.08.2024

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για το παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο (5/2), με τους Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς να κάνουν θεραπεία.

Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω το 2/2 απέναντι σε Εφές και Φενέρ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να βάζουν πλώρη για το ματς με το Λαύριο (5/2).

Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια πιο χαλαρή προπόνηση με κύριο μέλημά τους την τακτική, από την οποία απουσίασε ο Κώστας Σλούκας και ο Άλεκ Πίτερς. 

Μιχάλης Λούντζης: Σωματοφύλακας για τον Ουόκαπ και εφιάλτης για τους Τούρκους

Μιχάλης Λούντζης: Σωματοφύλακας για τον Ουόκαπ και εφιάλτης για τους Τούρκους

Ο Μιχάλης Λούντζης έκανε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι στην Εφές, το οποίο ήρθε μετά από ένα εξαιρετικό ματς με τη Φενέρ και ανάγκασε τους Τούρκους να τον μάθουν για τα καλά! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Οι δύο τραυματίες του Ολυμπιακού έκαναν θεραπεία και δεν έλαβαν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή τους ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να αποφασίζεται αύριο. 

Εάν Σλούκας και Πίτερς δεν λάβουν το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο δεν πρόκειται να παίξουν, ενώ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει πρόθεση να τους ζορίσει, καθώς η συνέχεια είναι ζόρικη, με σερί εκτός έδρας ματς, ενώ πλησιάζει και το Final 8 του Κυπέλλου. 

Εκτός προπόνησης ήταν και ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο γόνατο.  

Tags: