Κρίσιμες ώρες για Σλούκα, προ των πυλών το ραντεβού με Ολυμπιακό για το μέλλον του

Κωστας Σλούκας

Κρίσιμες ώρες για Σλούκα, προ των πυλών το ραντεβού με Ολυμπιακό για το μέλλον του

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:06 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 14.08.2024

Ολυμπιακός και Κώστας Σλούκας αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τη Δευτέρα (03/07), σε ένα ραντεβού που αναμένεται να καθορίσει την επόμενη μέρα της συνεργασίας τους.

Το σίριαλ με τον Σάσα Βεζένκοφ ολοκληρώθηκε, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να λέει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς και για τα επόμενα 3 χρόνια θα είναι κάτοικος Καλιφόρνια, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ, και σε έναν οργανισμό που στοχεύει ψηλά.

Στον Ολυμπιακό πλέον ρίχνουν το βάρος στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ τα τελευταία χρόνια είναι ο ιθύνων νους των Πειραιωτών πάνω στο παρκέ και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να συνεχίσουν μαζί και την ερχόμενη σεζόν. Μια υπόθεση που μόνο απλή δεν μοιάζει στην παρούσα φάση.

Κώστας Σλούκας © Intime

Για το λόγο αυτό, Ολυμπιακός και Σλούκας αναμένεται να συναντηθούν στα γραφεία της Arcadia την Δευτέρα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την επόμενη μέρα των δύο πλευρών. Ο διεθνής πλέι μέικερ επέστρεψε από την Σαρδηνία, όπου έκανε τις διακοπές του και θα έχει συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με το θέμα του συμβολαίου να τίθεται επί τάπητος και να αναλύονται τα πάντα όσον αφορά την επόμενη μέρα των δύο πλευρών.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν την παραμονή του Έλληνα γκαρντ, την ώρα που από την Ισπανία δημοσιεύματα έχουν εστιάσει στην πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας στον 33χρονο άσο, που φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ, όπως τόνισε η Mundo Deportivo.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σλούκα περιμένει η... μισή Ευρώπη, καθώς για τον Ελληνα άσο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Φενέρμπαχτσε, η Μπαρτσελόνα και η Αρμάνι Μιλάνο, ενώ την υπόθεσή του παρακολουθούν τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Αναντολού Εφές.